Сряда,

Деян Донков е бивш футболист в нов сериал

От: Агенция Стандарт -
195
Деян Донков е бивш футболист в нов сериал
A
A
A

Първият епизод на родния сериал „Румбата, аз и Роналдо“ тръгва на 10 май, неделя, от 21 часа по БНТ1. Историята започва с пътешествието на Райна – майката на  Ралица и 10-годишния Димитър-Мити – към селото на родителите й. На влизане пред колата изскача малко циганче, но жената успява да спре. В суматохата друго циганче открадва лаптопа на Мити. Всичко в сюжета се завърта около децата в селото, които се организират в два отбора по футбол. В единия са Боби и Румен – Румбата, в другия - Стоян и Генчо. Лидерите са Румен и Боби, но те постоянно се карат и затова винаги губят.

Васил, бащата на Румен, е бивш футболист, който се е пропил след смъртта на майка му. А бащата на Боби е богат бизнесмен, на когото кметът е уредил строежа на спортно съоръжение с европейски пари.

Още в първия епизод Мити се сприятелява с малкото циганче - Асен, а Ралица открива приятелката си от детство – Деси и още някой...

Сценаристи на 8-серийния игрален филм са Александър Чобанов, Владислав Тинчев, Христина Апостолова и Христо Раянов. Режисьори са Александър Косев, Станислав Тодоров и Евтим Милошев, а оператор Мартин Балкански. Музиката е на Иван Тишев с текст на песните от Румен Стефанов.

В главните роли са Деян Донков, Васил Банов, Димо Алексиев, Гергана Данданова, Петя Силянова и децата Мартин Паунов (Мити), Мартин Методиев (Румбата), Ангел Христов (Роналдо), Илиан Божков, Дария Хаджийска, Далия Георгиева.


Всички новини от категория Култура.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички