Деси Добрева: Общуваме все по-трудно

Певицата си пожела творческо вдъхновение през новата година

Деси Добрева: Общуваме все по-трудно | StandartNews.com

През 2022-а Деси Добрева ще издаде нов албум. Това обяви самата тя в ефира на „Събуди се”. По думите й пандемията усложнява процеса по създаване на музика.

„С някои от музикантите трябваше да работим дистанционно и да записваме по този начин. Различно е. Енергията и идеите се случват по различен начин, когато сме заедно на едно място”, обясни тя.

Наскоро певицата издаде и нов вариант и видеоклип към песента „Двама” на Мария Нейкова.

„Песента е емблематична за България. Преди няколко години си позволих да я изпълня и от там се появи идеята. Сега реших да направя и видеоклип към нея. Песента не е забравена, но така й се дава нов живот. Създадохме клипа с много уважение към оригиналните създатели на песента”, споделя Добрева.

Според певицата в последните години, с навлизането на модерните технологии в ежедневието ни, намирането на половинка става все по-трудно. „Общуваме все по-трудно. Почти невъзможно, обаче, би било вече да се живее по стария начин”, казва още тя.

Деси Добрева смята, че и следващите години ще бъдат също толкова странни, както предходните две. Тя обаче е оптимист, че животът рано или късно ще се нормализира.

„Приемам това като възможност да се случи нещо различно, да погледнем повече навътре в себе си и да преосмислим много неща. Пожелавам си само творческо вдъхновение и успехи”, допълни певицата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай