Данчо Караджов, Милена и Васко Кръпката забиват рок край река Струма

Данчо Караджов, Милена и Васко Кръпката забиват рок край река Струма | StandartNews.com

Симитли. Рок и рафтинг ще вдигнат адреналина на стотици фенове на музиката и бързите спускания в речни води край Симитли. Музиканти и певци пък ще поемат смело с лодки по течението на река Струма. Градината на „Х-Клуб" до речното корито ще се превърне в сцена на рокаджиите у нас на 14 и 15 юни. За втора поредна година общината и Центърът за екстремни спортове „X club" на Станимир Станимиров-Чачи организират „Рок на реката".

Едни от най-ярките звезди на българския рок се качват на голяма сцена на входа на Кресненското дефиле. В петък и събота вечер районът ще се озвучи от песните на Данчо Караджов, Милена Славова, Васко Кръпката и Подуене блус бенд, Севи, Силует и Highball.

Рок фестът е безплатен за всички ценители на хубавата музика, бързата вода и студената бира. Гостите могат да се настанят в палатков лагер, „парцелите" на поляната край бързеите на река Струма също са без пари. За феновете на БГ - рока домакините предлагат и преференциални цени за рафтинг спускания, каяк, въжен парк, пейнтбол.

В петък вечер фестът ще открият „Подуене Блус Бенд" и Васко Кръпката, група „Силует" и Hidhball. В събота жители и гости на Симитли ще купонясват с Данчо Караджов, Милена Славова и Севи.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай