Чаатай Улусой с фен клуб у нас

Чаатай Улусой с фен клуб у нас  | StandartNews.com

Турската звезда Чаатай Улусой, популярен с ролите си "Огледален свят" и "Кварталът на богатите", се радва на сериозен фен клуб у нас. Той бе създаден от българката Виктория Александрова от София. Младото момиче е може би най-голямата почитателка на актьора и се надява той да разбере за инициативата й, за да дойде и да се запознае с почитателите си и зад граница. Улусой е любимият актьор на ученичката заради таланта и скромността му. Момичето дори отишло до офиса му в Истанбул, докато било на екскурзия там със семейството си. Актьорът бил в чужбина тогава, но тя успяла да се сдобие с картичка с автограф от секретарката му.

Чаатай Улусой става популярен с ролята на Емир Сарафоолу в "Огледален свят". Историята на поредицата е за семейство, живеещо в сянката на богатите обитатели на истанбулския квартал "Етилер". Ръза е портиер, а Зехра чистачка, която има големи амбиции за дъщеря им Ферия. Момичето израства между два свята. В единия желанията и възможностите са безкрайни, а другият е твърде близо до действителността в приземния етаж, който тя обитава със семейството си. Историята обаче претърпява сериозни промени във втори сезон. Вахиде Гьордюм, която изпълнява главната роля, е диагностицирана с рак и напуска сериала. Заради договори с други продуценти напускат още трима актьори след нея. В трети сезон серийният филм е преименуван на "Пътят на Емир". Сега "Огледален свят" се излъчва по "Би Ти Ви Лейди" всеки уикенд от 8.00 и 22:00 ч.
Улусой печели много фенове и с главната си роля на Яман Копер в "Кварталът на богатите". Турската тийн драма разказва за умен младеж, който обаче има проблемно поведение. Той е спасен от улицата от богатия адвокат Селим Серез и съпругата му Ендер. Яман веднага се сближава с щурия син на семейство Серез - Мерт. Момчето се бори да спечели сърцето на дългогодишната си любов Ейлюл Булутер. Макар че първоначално е против Яман да живее в дома им, Ендер се съгласява, когато майката на момчето е изпратена в затвора. Яман скоро се влюбва в красивата съседка Мира Бейлидже, но родителите й Фарук и Суде предпочитат привилегирования й приятел Оркун Дживаноолу. Той пък непрекъснато вгорчава живота на Яман. Фарук се сблъсква с финансови и брачни проблеми с манипулативната си жена. Бракът на Селим и Ендер е застрашен от конфликти с бащата на Ендер - Асъм Шекип Кая. А тъмното минало на Яман не спира да го преследва и да му създава още проблеми. В драматичната поредица Улусой играе заедно с актрисата Серенай Саръкая. Двамата са двойка и извън сериала от 2013 година насам. "Кварталът на богатите" се завъртя повторно тази седмица по женския канал на "Би Ти Ви". Почитателите на актьора могат да го гледат всеки делник от 11:00 и 7:00 часа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай