БТВ с шокиращо съобщение за изчезването на Биляна Гавазова

През последните три седмици водещата първо беше в отпуск, а след това вкъщи с ковид

БТВ с шокиращо съобщение за изчезването на Биляна Гавазова | StandartNews.com

От понеделник 21 март делничният блок “Тази сутрин“ по бТВ ще бъде с един основен водещ. Златимир Йочев ще продължи да представя най-актуалните теми за деня и да посреща гостите в най-гледаното сутрешно време в националния ефир, a Биляна Гавазова се оттегля от телевизионните си изяви, съобщават от медията.

През последните три седмици, водещата първо беше в планиран отпуск, а след това остана вкъщи заради положителен тест за коронавирус. След близо 11 успешни години журналистката се разделя с bTV Media Group по собствено желание.

„Гордея се с това, което постигнахме с всички колеги и че бях част от най-силния новинарски екип в ефира. Благодарна съм за натрупания опит, уроците, приятелствата и успехите. Сега е време за творческа почивка и да помисля за бъдещи проекти“, споделя Биляна Гавазова в последния ден като част от нюзрума на бТВ.

„От името на целия екип благодаря на Биляна за отличната ѝ работа и нейния безспорен принос  за bTV Новините като нюзрума с лидерска позиция на телевизионния пазар в страната“, каза Антон Хекимян, директор „Новини, актуални предавания и спорт“ в bTV Media Group. „Работили сме по много теми като част от новинарския екип на медията. Заедно бяхме водещи и на сутрешния блок. Не е лесно да се разделим с толкова опитен и усмихнат колега, но уважаваме решението ѝ и пожелаваме късмет и успех в бъдещите начинания!”, допълва Хекимян.

Златимир Йочев ще продължи да води сутрешния блок на bTV и да представя новини в реално време, живи включвания от страната, коментари по важни обществено-политически събития, разследвания и най-значимите потребителски теми. В коментаторския панел ще виждаме и останалите лица от нюзрума на bTV Новините, Времето и Спорта, сред които Денислав Борисов, Виктория Готева, Станислава Цалова, Натали Трифонова, Борислав Лазаров, Петър Бакърджиев, Димитър Тасев и най-новото попълнение в екипа на Тази сутрин - Зейнеб Маджурова, която всеки петък среща зрителите с популярни личности от сферата на културата, изкуството и спорта.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай