Броени часове остават до фестивала Balkan Station ep2 – три дни, пълни със забавления за всички меломани

На сцената на Balkan station между 09 и 11 септември ще се качат над 30 български и международни артисти

Броени часове остават до фестивала Balkan Station ep2 – три дни, пълни със забавления за всички меломани | StandartNews.com

Последният фестивален уикенд на Balkan Station за лято 2022 стартира този петък. Окончателната програма на BALKAN STATION вече е готова по дни и часове, за да може посетителите да се запознаят с нея и да няма риск да изпуснат любимите си артисти в трите, пълни със забавления дни на фестивала.  

На сцената на Balkan station между 09 и 11 септември ще се качат над 30 български и международни артисти. Имена като Vataff Project, Cinnamint, Yonkov, Tedez, Algorithm, Markov, Asymmetrik, Dickie, Frykk, George Eve, Roboknob, Terra, Sonnox, Temporal Regularity и V-Stok.

За Balkan Station от чужбина идват още основателят на Khoros Records Van Morph (UK), който гостува на първото издание на фествала за тази година през месец май, както и италианският техно и raw техно диджей и продуцент Roby M Rage, който наскоро пусна нов сингъл на име Acid Heart.

Фестивалната зона  разполага със сцена, бар, кухня, охрана, медицински персонал, къмпинг, WC, баня, транспорт и паркинг.

 Всички посетители, идващи със собствено превозно средствто, трябва да използват обособения паркинг, който се на мира в Гара Лакатник. Точните координати на локацията са: 43°05'01.3"N 23°22'47.0"E

Оттам ще има организиран шътъл, който ще транспортира  гостите до фествиала, а за ентусиастите които ще пристигнат с БДЖ разписание на влаковете, можете да видите тук - https://razpisanie.bdz.bg/bg/sofia/balkan/09.09.2022  

Организаторите напомнят, че е забранено спирането на коли в зоната на отбивката за фестивала. Тази година, присъствието на домашни любимци на зоната на фестивала е позволено при условие, че те са под постоянния ви надзор и се грижите за отпадъците им.

Билетитете за фестивала са както тридневни, за целия фестивал, така има и две опции за двудневни: петък + събота и събота + неделя. Цените са съответно 40 лв. за двудневен и 60 лв. за тридневен билет от магазина за плочи TABA на ул. Цар Асен 52 в София, €22.50 и €31.99 през Resident Advisor и 50 лв. и 70 лв. на входа на фестивала.

За повече информация и всички новини около Balkan Station посетете:

https://www.facebook.com/events/1100217700705490/?active_tab=discussion в социалните мрежи – Balkan Station FB или https://www.balkanstation.com/

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай