Борисов отива на концерт на Цеца Величкович

Лидерът на ГЕРБ опроверга информацията

Борисов отива на концерт на Цеца Величкович  | StandartNews.com

Белград. Бившият български премиер Бойко Борисов ще присъства на концерт на фолкзвездата Цеца Величкович на 28 юни в Белград, твърдят белградските медии.

Според източници от българското посолство в Сърбия, цитирани от в. Курир, Борисов ще бъде съпровождан и от политици от България. Изданието посочва, че на концерта ще присъстват още бивши министри, както и нови от кабинета „Орешарски"

Според вестника, броят на билетите, купени от българското посолство, в последните дни светкавично се увеличил.

Засега не е ясно кои сръбски политици ще присъстват на концерта на вдовицата на Аркан, но предвид добрите й отношения с премиера Ивица Дачич и президента Томислав Николич, вероятността и те да бъдат на шоуто на Цеца е много голяма.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов опроверга информацията, че ще бъде на концерт на фолк дивата Цеца Величкович на 28 юни в Сърбия. „Това е поредният тежък компромат", каза Бойко Борисов пред агенция Фокус. „Нито знам, че ще има концерт, нито ще ходя, нито ме интересува", каза Бойко Борисов.

Преди години Цеца Величкович обеща на Борисов да пее в София, когато той спечели изборите, за да направи това събитие световноизвестно.

Тогава тя призна, че много харесва Бойко Борисов и винаги би гласувала за него, но за съжаление, не е българска гражданка.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай