БНТ HD вече с 18-часова програма

И тъй като в света на спорта почивни дни няма, феновете на американските спортове ще се насладят на коледните издания на „Спорт Америка" (26 декември, 20:00) и „NFL Gameday" (27 декември, 19:30)

БНТ HD вече с 18-часова програма | StandartNews.com

София. Спортни, музикални и филмови емоции ще предложи БНТ HD в празничните дни, съобщиха за агенция "Стандарт нюз" от Държавната телевизия. Най-младият канал на националната телевизия вече е с 18-часова програма (от 8:00 до 2:00 часа), което ще позволи да се увеличи ежедневната доза спорт. Зрителите ще гледат ски, баскетбол, сноуборд, биатлон, конен спорт, формула за електроболиди. А със старта на околосветската регата „Барселона", БНТ HD ще ви въведе в красивия и луксозен свят на ветроходството. Откриването ще се предава на живо на 31 декември от 13:30 часа. И тъй като в света на спорта почивни дни няма, феновете на американските спортове ще се насладят на коледните издания на „Спорт Америка" (26 декември, 20:00) и „NFL Gameday" (27 декември, 19:30). Всяка сутрин от 10:00 часа ще се припомнят най-важните мигове от изминаващата 2014 година.

Програмата от 20:30 часа е запазена територия за интересните хора на България, извън основното им амплоа. Гости на Люба Пашова в „Извън играта" ще бъдат олимпийските шампионки Мария Гроздева и Тереза Маринова, певците Хилда Казасян, Михаела Филева, VenZy, както и актьорът Николай Урумов.

Всяка вечер зрителите ще се наслаждават на интригуващи концертни инерпретации по БНТ HD. Тогава ще видим Род Стюарт с концерт от коледни песни (26 декември), рок-изпълнения на най-добрите български групи – „ФСБ", „Сигнал", „Б.Т.Р.", „Ахат" в съпровод на Симфоничния оркестър на БНР в концерта „БГ рок симфони" (31 декември) и Лейди Гага в джаз образ (1 януари). В първите мигове на 2015 г. БНТ HD ще излъчи и концерта на китарните господари Карлос Сантана и Джон Маклафлин.

Филмовата програма ще ви срещне с Брад Пит и Анджелина Джоли в „Мистър и мисис Смит" (25 декември), Даян Кийтън и Кейти Холмс в „Луди пари" (1 януари), Оуен Уилсън в „Полунощ в Париж" (2 януари), Хилари Дъф в „Агент Коди Банкс" (3 януари).

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай