Билетите за Пласидо Доминго – много скъпи и напълно разпродадени

Концертът му ще е на 15 септември

Билетите за Пласидо Доминго – много скъпи и напълно разпродадени | StandartNews.com

Световноизвестният оперен певец Пласидо Доминго се обърна с видеопослание към софийската публика по повод предстоящото си гостуване като диригент в Софийската опера. На 15 септември той ще дирижира  там спектакъл на „Травиата“.

„Скъпи български приятели, много съм щастлив и горд за предстоящата си среща с вас на 15 септември, когато ще дирижирам „Травиата“ в Софийската опера. Което ще бъде моят дебют в този прекрасен театър“, казва в посланието великият изпълнител.

Билетите за този извънреден спектакъл, който ще се състои само три дни след концерта на Пласидо Доминго в „Арена София“, вече са напълно разпродадени въпреки високата си цена – от 90 до 200 лв.

Най-скъпите билети за концерта му в „Арена София“ на 11 септември пък са по 250 лева. Твърди се, че това е последното турне на Пласидо Доминго.

Операта обяви и изпълнителите в „Травиата“, сред които има само един гастрольор – младият руски оперен певец Иля Селиванов ще изпълни ролята на Алфред. Виолета Валери ще бъде Станислава Момекова, а Жорж Жермон – Веселин Михайлов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай