Бейби "бум" в медиите

Бейби "бум" в медиите | StandartNews.com

Биляна Гавазова очаква първото си дете. Водещата, която от близо година грее в "Тази сутрин" по bTB, след като колежката й Генка Шикерова излезе в майчинство, трябва да роди в края на април или началото на май, пише Lifestyle.bg. Бащата, който плени сърцето на зеленооката брюнетка, е млад бизнесмен, чието име обаче тя не разкрива. Мястото на Гавазова до Антон Хекимян ще заеме Мария Цънцарова.

Всъщност именно напористата репортерка е била и първият вариант за водеща на блока. Но детинското й изражение накарало в крайна сметка шефовете да предпочетат Гавазова.

Изгряващата звезда в БНТ Христина Христова-Любомирова също се похвали, че чака дете. "Ако искаш идеален мъж - роди си го!", написа тя във Фейсбук. Веднага заваляха поздравления от колеги и приятели. Съпруг на Хриси е репортерът в спортната редакция на "Сан Стефано" Радостин Любомиров. Двамата са заедно от 6 години. През 2012-та се врекоха във вечна вярност и вдигнаха пищен купон за колегите си.

Журналистът Петър Волгин съвсем скоро също ще стане баща, твърди столичен таблоид. За изненада на мнозина запознати с неговото житие и битие, майка на първото му дете не е досегашното му гадже и негова колежка в съвместни медийни проекти Калина Андролова. Щастливката е Даниела Големинова, която работи с Волгин в БНР и e водеща на "12+3".
Възпитаникът на елитната класическа гимназия в София има един брак зад гърба си, отново с колежка.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай