Бандерас вече е разведен

Антония и Мелани се разделиха културно

Бандерас вече е разведен  | StandartNews.com

Разводът на Мелани Грифит и Антонио Бандерас е вече факт. В звездните среди години наред се носеха легенди за огромната любов на Мелани към нейния съпруг. Тя летеше от единия край на света до другия само и само да е до него по време на снимки за филм, ако той има сексапилна партньорка. Така че изненадващо за всички през лятото на 2014-та актрисата подаде молба за развод. Това се случи след 18-годишен брак. Смята се, че актьорите не са имали проблеми по подялбата на парите и имотите си.

Те управлявали отделно финансите си след женитбата си през 1996 г. до 2004-а. Освен това са подписали предбрачен договор.

Според бракоразводните документи Мелани ще има издръжка от 65 000 долара на месец, нейна остава къщата в Аспен, Колорадо. С Бандерас ще си поделят парите от продажбата на бившия им дом в Лос Анджелис - 15,94 млн. долара. Поравно ще се делят и приходите от филми, които са правили между 2004 и 2014-та. Сред тях са солидните хонорари на Бандерас от продукции като "Шрек 2", "Котаракът в чизми" и "Непобедимите 3", пише BIG5.BG. Доскоро влюбените партньори ще се споразумеят и при кого ще отидат произведенията на изкуството, които са красили техните домове. Те имат стоийностни картини, между които и на Пикасо.

Това е четвърти развод за Грифит и втори за Бандерас. Той излиза с 35-годишната холандка Никол Кимпел, която се занимава с банкови инвестиции. Като истински латино актьорът каза преди месеци, че винаги ще обича Мелани.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай