Азис ще участва в "Като две капки вода"

Азис ще участва в "Като две капки вода" | StandartNews.com

Азис е първият участник в новия сезон на шоуто "Като две капки вода", съобщават от Нова тв. Певецът ще се превъплати в различни известни изпълнители.

„Познаваме се с Васко вече над 15 години и отдавна търсим начин и повод да работим заедно и смятам, че точно „Като две капки вода" е форматът, който ще го представи по невиждан до сега начин. Лично аз бих искал да го видя в обувките на Елтън Джон", разказва продуцентът и председател на журито Маги Халваджиян.

Новият сезон на предаването ще започне на 3 март от 20:00 часа.В първия епизод зрителите ще видят специална селекция с най-добрите изпълнения и моменти от изминалите издания. След това ще станат ясни имената на всички участници, разкриват продуцентите.

Зуека и Рачков ще бъдат водещи и този път. „Истината е, че миналите два сезона бяха само загрявка и ние през цялото време се подготвяхме именно за сегашнoто издание на шоуто, в което изненадите ще са не само за участниците, но и за хората пред екрана и тези следящи ни във Facebook", споделят двамата актьори.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай