"Атлантик" празнува в сряда вечер

Звезди пеят за ЧНГ на "Батенберг"

"Атлантик" празнува в сряда вечер | StandartNews.com

Рок групата "Атлантик" празнува своята 30-годишнина с концерт в сряда вечер в столичния клуб "Рокит". Купонът, който ще бъде подкрепен от "Аналгин" и "Торнадо", започва в 21 часа.

В своята тридесетилетна история бандата има 10 албума, а в момента работят над нови композиции.

Създадена през 1983-а от китариста Димитър Димитров и басиста Росен Литов, "Атлантик" налага своя хеви пауър метал, с който обикаля рок фестивали у нас и в чужбина. Днес рокаджиите са в състав Димитър, Михаил и Александър.

Звезди пеят за ЧНГ на "Батенберг"

Иван Лечев и "Фондацията", "Ритон", Мария Илиева, Николина Чакърдъкова ще обират овации на големия концерт "Сцена под звездите", на който БНТ кани в новогодишната нощ. На площад "Батенберг" ще посрещнат 2014 година със софиянци и новите идоли на младото поколение - Дивна, ВенZи, Михаела Филева, Били Хлапето, Lexus, балет "Веда Джуниър". Празничното шоу ще започне на 31 декември в 22.30 ч и ще продължи до 01.50 часа на 1 януари. Водещи ще бъдат журналистите от БНТ Боряна Каменова и Даниел Ненчев. Новогодишното издание на "Шоуто на канала" ще бъде под мотото "Светът поздравява България". Берковската духова музика и Нина Николина ще вдигнат адреналина на ценителите. А Тончо Токмакчиев, Ани Михайлова, Стефан Щерев-Чечо и специалните гости Марта Вачкова, Албена Колева, Георги Мамалев и Камен Воденичаров ще забавляват със скечове. Режисьори на празничното издание са Димитър Ланджев и Камен Воденичаров.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай