Артистът Даниел Леков с първа благотворителна изложба - Prelude/Прелюдия

Събраните средства ще бъдат изцяло предоставени за подкрепа на кучешкия приют в град Кюстендил

Артистът Даниел Леков с първа благотворителна изложба - Prelude/Прелюдия | StandartNews.com

На 11 април в бар К.Е.В.А от 16 часа ще се проведе първата благотворителна изложба на фотографа Даниел Леков – Prelude/Прелюдия

Даниел Леков е фотограф, видеооператор и режисьор ситуиран в София. Изкуството го влече от ранна възраст. Занимава се професионално с танци от 20 години.

Поканени сте в света на естетиката и чувствеността, където черно-белите принтове събличат тайните на извивките и нежността на женската природа.

В тази изложба Даниел Леков отразява личното си възхищение към красотата на женското тяло, всяка снимка пресъздава неповторима история от женственост и емоция.

Всички снимки от изложбата ще бъдат на разположение за покупка, а събраните средства ще бъдат изцяло предоставени за подкрепа на кучешкия приют в град Кюстендил. Така че, всеки принт, който закупите, е не само красиво изкуство за вашата домашна галерия, но и начин да направите по – добър живота на бездомните кучета.

След изложбата, ще бъде организирано парти, където ще имате възможността да се потопите в музикалната атмосфера, създадена от 5 изключителни DJ – и – DJ89, BLATHOVEN, DREADCORE, MOSHINO и AWRAM.

Събитето можете да откриете тук

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай