Антимафиотите с изненадваща спецакция в "Братя"

Йосифов е на крачка от големия удар

Антимафиотите с изненадваща спецакция в "Братя" | StandartNews.com

Йосифов е на крачка от големия удар. По сведения на информатора, до няколко дни Топал ще финализира сделката с остатъка от афганистанския хероин. Заради споразумението си с полицията, Акарди съобщава и още една много ценна информация – локацията, където Денис вероятно укрива около 200 кг. наркотик, който съвсем скоро предстои да бъде продаден. Калин получава зелена светлина от шефа си и отрядът му, придружен от специалните части, нахлува в складовата база, където се предполага, че наркобосът съхранява дрогата. Какво ще открият там антимафиотите и ще има ли шанс инспектор Йосифов най-накрая да отбележи една успешна операция, след няколкото поредни провала за отдела му?

След молбата на Денис за съдействие, Ива е на драматичен кръстопът, разкъсвана от противоречиви чувства за вина, любов, дълг и отговорност. От една страна, тя никога повече не би помогнала на Топал за нищо и изцяло страни от бизнесмена заради болезнените грешки от миналото, които не желае да повтаря. Състоянието на Лора в следствения арест, обаче, постоянно се влошава и двете с Мая търсят начин да помогнат на отчаяната си приятелка. От друга страна, ако съдейства на Денис заради Лора, тя със сигурност би навредила на работата на своя съпруг следовател, чиято единствена цел в момента е залавянето на опасния наркобос. Тежестта на решението притиска Ива до стената, защото тя трябва да избере между живота и здравето на приятелката си срещу лоялността и подкрепата към своя мъж и неговите професионални планове. Какъв избор ще направи съпругата на полицая и готова ли е да приеме тежките последствия от него?

Симеон става все по-подозрителен към непрекъснато менящите се настроения на своята приятелка. Той е неотлъчно до нея, за да не й позволи да изпадне в слабост и да прибегне отново до употребата на наркотици, но едновременно с това се опитва и да не задушава Поли с недоверие и непрестанни проверки. Мисията му се оказва доста сложна и балансът в тази ситуация редовно му убягва. Загриженото момче все повече се притеснява за определени знаци, които подсказват, че може би приятелката му отново тайно се е отдала на зависимостта си, въпреки че отрича този факт и моли да й се има пълно доверие. Симо решава да направи тест на Поли, за да узнае истината. Как може да се случи това, без тя да разбере и какъв ще е резултатът от него?

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай