Ангел взриви Кърджали за Деня на музиката

Ангел взриви Кърджали за Деня на музиката | StandartNews.com

Кърджали. Звездата от "Денсинг старс" Ангел взриви младежите в Кърджали. Това се случи в Деня на музиката, част от второто издание на проекта "Мостът - кръстопът на култури". Заради силния вятър и дъжда вместо в Градската градина сцената беше "пренесена" в спортна зала "Арпезос", която се пукаше по шевовете от мераклии да чуят звездата.

Гостите на празника станаха свидетели на колоритно 6-часово шоу, в което се включиха наши таланти и поп изпълнителят от Гърция Андрея Ефилипиу. Чрез мултимедия хората научиха повече за носиите, танците и традициите на отделните ни области. "Целта е младите да се запознаят с различни изпълнители, с различни музикални стилове и инструменти", коментира шефът на Сатиричния театър Калин Сърменов, който до появата на Ангел не смогваше да раздава автографите.

Проектът се изпълнява в рамките на Опертивна програма "Регионално развитие 2007-2013" (ОПРР), финансиран от Европейския фонд за регионално развитие и от държавния бюджет на Република България. Денят на музиката е част от второто издание на проекта, спечелен от община Кърджали в партньорство с фондация "КРЪГ".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай