"Ал. Невски" и Калиакра в боливудска любовна драма

"Ал. Невски" и Калиакра в боливудска любовна драма | StandartNews.com

Храмът "Св. Александър Невски", статуята на св. София, Народният театър "Иван Вазов" и Калиакра попадат в кадрите на боливудска любовна драма, снимана у нас. Те ще привлекат повече индийски туристи догодина, тъй като в лентата е изписано, че филмът е сниман в България, а действието се развива в София, надяват се от министерството на туризма.
Боливудската продукция е любовна драма и в нея участват двама от най-големите индийски актьори. Само за една седмица трейлърът на филма събрал 30 млн. гледания.

Ресорната министърка на туризма Николина Ангелкова явно се е запътила да привлича туристи от далечната азиатска страна, след като година обясняваше, че няма спад на руските летовници, коментират гневно от туристическия бранш.
Пред Дарик Ангелкова заяви, че кадрите от българските обекти в боливудската любовна драма са най-добрият инструмент за рекламиране на страната ни в Индия. По думите й веднага след първия филм, сниман в Швейцария, туристите към алпийската страна нараснали 10 пъти, а пък в Испания нарастването след продукция е 15 пъти. Според Ангелкова, Боливуд е като религия и всеки индиец следва своите идоли. Потенциалът на индийския пазар е огромен с оглед на населението от 1,25 млрд. души, каза още Ангелкова. Тя отново заяви, че се надява 30% повече руски туристи през Лято 2016.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай