А1 пуска новия български детски канал Super Toons

Super Toons предлага класически анимации и нови детски сериали, адаптирани на български език

А1 пуска новия български детски канал Super Toons | StandartNews.com
  • От 1 септември профилираният канал с развлекателно и образователно съдържание за най-малките зрители е на разположение за абонатите на телевизия от А1
  • Super Toons предлага класически анимации и нови детски сериали, адаптирани на български език

А1 включи в селекцията от телевизионни канали най-новия български детски канал Super Toons още от деня на неговия старт – 1 септември. Той е на разположение на ТВ клиентите на телекома без допълнителна такса. Super Toons е предназначен за най-малките телевизионни зрители – на възраст от 3 до 12 години. Той предлага съдържание, адаптирано на български език, a продължителността на програмата е 24 часа, 7 дни в седмицата.

Основната идея на създателите на Super Toons, ПРО ФИЛМС, е да предлагат програма с привлекателно, полезно, безопасно и безвредно за децата съдържание от т. нар. жанр „образование чрез развлечение“ (edutainment). Целта на ТВ канала е да представя съдържание с образователно-възпитателен елемент, което насърчава творческото въображение на децата и е без агресия и насилие.

С добре подбраните и адаптирани на български език филми и сериали, времето, което децата прекарват пред телевизионния екран, може да бъде едновременно развличащо и обогатяващо, образоващо и възпитаващо. Сред ключовите заглавия в програмата на Super Toons са както класически анимации, добре познати на родителите, като „Ну, погоди“, „Пчеличката Мая“, „Смърфовете“ и „Мечето Падингтън“, така и по-нови, обичани от малки и големи сериали, като „Маша и Мечокът“, „Артур и Минимоите“, „Клуб Уинкс“, „Леонардо да Винчи“, “Строителят Боб“ и „Пожарникарят Сам“.

Абонатите на телевизия от А1 могат да избират между разнообразни пакети, които включват до 230+ канала, а на сателитна телевизия – до над 130 канала, голяма част от които в HD качество. От началото на юни А1 предлага и още по-гъвкави възможности за комбинирани абонаменти за телевизия и интернет на по-атрактивни цени. Новите пакети телевизия и интернет идват с допълнителна отстъпка от 1 лев за всяко плащане през приложението Моят А1 и едноименната секция на А1.bg Потребителите имат възможност да изберат пакети, съобразени с нуждите и предпочитанията си. Новите абонати на А1 могат да разчитат и на безплатно оборудване, и бърза инсталация на услугата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай