$5000 пръснал Бийбър за трева

Майка му го тъпчела с антидепресанти

$5000 пръснал Бийбър за трева | StandartNews.com

Джъстин Бийбър пръскал по 5000 долара на седмица за марихуана, разкриха негови близки приятели, твърдейки, че са притеснени за здравето му. Певецът от доста време бил извън контрол и арестът му миналата седмица в Маями бил точката на кипене. Бийбър пафкал по 12 цигарки всеки ден. Когато го закопчали, той бил пиян и на антидепресанти. Пред ченгетата признал, че майка му Пати го е снабдила с въпросните медикаменти, успокояващи нервите и меланхолията. Тя му дала хапчетата и в деня, когато е задържан. Освен това излязоха и компрометиращи снимки, показващи как Джъстин пие рамо до рамо с баща си Джереми. Вече се говори, че може да им отнемат родителските права.

По-рано днес Били Рей Сайръс, кънтри певец и баща на още една тийн звезда, която трудно се справя със славата - Майли Сайръс, покани Джъстин и баща му във фермата си. Той смята, че на младежа ще му се отрази добре да се откъсне от светския живот и да се занимава с дейности далеч от публиката. Той им предлага да се грижат за животните.

Джоли - красива зла кралица

Анджелина Джоли побърка почитателите си, откакто се появиха трейлърите на филма "Господарка на злото", в който тя е злата кралица. Героинята й всячески се опитва да провали живота на принцеса Аврора, която се изпълнява от Ел Фанинг. Звучи песента Once Upon A Dream, изпълнена от Лана Дел Рей. Екранизацията е по "Спящата красавица" и показва историята от гледната точка на лошата вещица и събитията, накарали я да омагьоса принцесата. "Анджелина изглежда невероятно. С тези скули и рогата, наистина е много красива", казва Ел Фанинг.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай