30 лв. за "Стената"

Пускат две хиляди евтини билета с разрешението на Уотърс

30 лв. за "Стената" | StandartNews.com

София. Евтини билети от 30 лева ще има за дългоочаквания спектакъл "Стената" на Роджър Уотърс, съобщиха от "София Мюзик Ентърпрайсис".

Това се наложило заради небивалия интерес към грандиозното шоу за 30 август на стадион "Васил Левски". След преговори с мениджмънта на "Стената" родните промоутъри получили разрешение да пуснат билетите на тази много по-достъпна цена. Първоначално тези места били блокирани и изключени от схемата на стадиона, понеже са разположени под ъгъл, по-голям от 150 градуса спрямо стената на сцената, и са зад кулите с аудио и видеооборудването на шоуто.

След финализиране на последните технически изисквания обаче се установило, че видимостта в тези зони няма да бъде никак лоша и било решено да се включат в продажба. Така още фенове на най-бунтарския албум на легендарните "Пинк Флойд" ще могат да се наситят на парчетата на живо. Броят на евтините билети е около 2000.

Роджър Уотърс беше планирал общо 20 спектакъла за европейското си турне, но поради големия интерес добави нови дати към него. То стартира на 18 юли в Арнхайм и финишира на 21 септември на стадион "Стад дьо Франс" в Париж.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай