3000 лудяха с Ману Чао

3000 лудяха с Ману Чао | StandartNews.com

София. Уникален концерт с неповторими изпълнители - това бе шоуто на Ману Чао La Ventura в зала "Фестивална". 52-годишният певец и музикант с испанска кръв, роден в Париж, разпали страстите на повече от 3000 души. Това беше третият концерт на Ману Чао в София след тези през 2002 и 2011-та. Няколко поколения български почитатели на звездата окупираха терена пред сцената и трибуните. Нерядка гледка бяха цели семейства или баща и син, майка и дъщеря.

Ману Чао и музикантите подкараха изпълненията си точно в 22 ч, когато публиката избухна в неистови викове. Музикантът, с нахлупена до очите шапка с козирка, освен китарата си използваше за инструмент микрофона, като почукваше отривисто с него по разголените си гърди в ритъма на песните. Ексцентричният изпълнител, който издаде дори албум с песни на психичноболни, не пропусна да изпее в София световните си хитове Me Gustas Tu, Me Llaman Calle, Bongo Bong? Clandestino.

Шоуто на Ману Чао продължи над два часа без прекъсване, като остави без дъх тълпата подскачащи фенове. То бе перфектно организирано от Loud Concerts и клуб "Строежа".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай