21 кинофестивала се обединяват онлайн

Гледаме над 100 заглавия напълно безплатно

21 кинофестивала се обединяват онлайн | StandartNews.com

Платформата за видеосподеляне YouTube и медийната компания на Робърт де Ниро „Tribeca Enterprises“ представят онлайн събитието „We Are One: A Global Film Festival“. В дигиталния фестивал са се включили 21 световни форума, за да предоставят на зрители по цял свят над 100 заглавия, напълно безплатно. В програмата влизат пълнометражни и късометражни филми, документални филми, анимации и други. Фестивалът ще се проведе от 29 май до 7 юни в официалния канал на събитието https://www.youtube.com/weareone.

В програмата са включени няколко световни премиери на продукции, създадени специално за фестивала. Освен филми, ще има и дискусии с някои от най-култовите имена в Холивуд - Гийермо дел Торо, Стивън Содърбърг, Бонг Джуун-хоу и други.

Към събитието ще се включат и Джон Леджънд, Опра Уинфри и Лупита Нионг'о. Фестивалът ще предложи и музикална секция.

По време на феста зрителите ще могат да правят дарения към СЗО, УНИЦЕФ, Върховния комисариат на ООН за бежанците и други благотворителни фондации.

Пълната програма на „We Are One: A Global Film Festival“ може да бъде намерена на официалния сайт на събитието http://www.weareoneglobalfestival.com/.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай