1500 актьора до сега в "Откраднат живот"

Евтим Милошев търси нови лица за сезон 11

1500 актьора до сега в "Откраднат живот" | StandartNews.com

Снимките за следващия 11-ти сезон на "Откраднат живот" стартират скоро.

„Нашата работа е да заснемем епизоди, не се ангажирам със срок кога ще бъде излъчено, не сме определили финал. Може да има сезон 11, 12 или 13. Абсолютна импровизация бе невярното тиражиране на новината, че десети сезон е последен“, коментира пред „Телеграф“ продуцентът на медицинската продукция Евтим Милошев.

Вече е започнал и кастинг за нови лица, които да влязат в бъдещия сезон на медицинската сага. От агенцията разкриха, че до сега над 1500 актьора са участвали в хитовия сериал. 

"Съвсем скоро даваме старта на най-гледания български сериал на медицинска тематика, а именно сезон 11 на "Откраднат живот", и ако искате и вие да се докоснете до снимачната площадка, да покажете вашите умения, възможности и таланти пред режисьори и искате да имате професионална презентация за бъдещи проекти, може да кандидатствате", гласи официалната обява във Фейсбук. 

Сюжетът се преплита – една от най-вълнуващите линии е екранната бременност на актрисата и художник Диана Димитрова. Д-р Огнянова, както е позната за зрителите на сериала, по всяка вероятност ще роди в края на този сезон. За бебето ще се грижи в продължението, където един от водещите герои ще се бори със заболяването СПИН – кой е той обаче, остава в мистерия. Развитието продължава да се върти около любимите персонажи – Наум Шопов, Владо Пенев, Васил Бинев и Неда Спасова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай