Уникална кампания! Социалист засрами кандидат-депутатите

Петър Кънев заправи нещо много важно за Созопол

Уникална кампания! Социалист засрами кандидат-депутатите | StandartNews.com

Луксозното и богато илюстрирано издание описва хилядолетната история на града и региона

Водачът на листата на БСП в Бургас Петър Кънев започна по уникален начин своята предизборна кампания. Той представи книгата „Ахтопол – древност и съвремие“. Монументалния исторически труд е на д-р Атанас Орачев и излиза с подкрепата на сдружение „Черноморска Странджа“ с председател Кънев и със спомоществователството на проф. Иван Гавраилов.

„Преди избори повечето политици обещават различни неща. Аз искам да започна моята кампания с нещо, което съм обещал и съм изпълнил. То е, че заедно с професор Гаврилов помогнахме един невероятен труд, който касае не само Ахтопол, а и цялото Южно Черноморие и така наречената Черноморска Странджа, да получи признание. Това е епохален труд, работен повече от дванадесет години. Книгата е с над 400 страници – нещо реално изпълнено. Мисля, че това е най-доброто начало на една предизборна кампания“, заяви Петър Кънев.

„Познавам д-р Орачев от 40 години. Работехме заедно по програмата Странджа Сакар под ръководството на проф. Александър Фол. Той е изключително ерудиран и подготвен учен. Към книгата има невероятен интерес. Видяхте, че залата бе пълна и имаше много правостоящи“, каза още Кънев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай