Цонев каза какво се случва, когато ДПС влезе във властта

Движението има план от 5 стъпки за излизане от кризата

Цонев каза какво се случва, когато ДПС влезе във властта | StandartNews.com

Как ще изглежда България, ако ДПС участва в управлението? Отговорът на въпроса даде заместник-председателят на ДПС Йордан Цонев на предизборна среща в Сърница. 

Поне 5 стъпки ще направи ДПС, влизайки в управлението на страната:

Първо. Ще овладеем инфлацията, ще спре този растеж на цените. 

Второ. Ще направим така, че да има сигурни енергийни доставки за хората и бизнеса на поносима цена. Става дума и за газ, и за ток, и за петрол, и за дърва за отопление. Това ще стане не след година или две, а още тази зима. 

Трето. Ще престанат институциите да бъдат камшик, тояга, бухалка в ръцете на управляващите срещу хората. Това означава, че отсега нататък горски, социални и всякакви други работници ще си гледат работата, а няма да има нужда да агитират, наказват или да принуждават хората да правят едно или друго действие.

Четвърто. Ще стабилизираме бюджета така, че да има достатъчно пари за пенсионерите и то без да вземаме огромни заеми и да заборчляват децата и внуците ни. 

Пето. Ще направим така, че институциите да работят нормално. Да има сигурност за всеки български гражданин, за всяка българска община и за цялата страна в този размирен свят. 

Това са нещата, които ние ще направим и ви обещаваме, че ще ги направим, защото знаем стъпка по стъпка как да го постигнем, защото сме ги записали в програмата на ДПС, каза още Йордан Цонев.

Когато свършим всичко това, ще дойдем в Сърница октомври догодина, за да си изберем отново кмета, а заедно с него и още 50 кмета за България от ДПС. Така ще продължаваме да решаваме проблемите на хората, на общините и на населените места, каза още Йордан Цонев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай