Световноизвестният каскадьор Тодор Лазаров е водач на листата на партия МИР в Благоевград

Той призова всички българи да подкрепят на предстоящите избори партията на новото поколение, морала, инициативността и родолюбието в българската политика – партия МИР с номер 10

Световноизвестният каскадьор Тодор Лазаров е водач на листата на партия МИР в Благоевград | StandartNews.com

43-годишният Тодор Лазаров е водач на листата на партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) в Благоевград. Той е един от най-търсените български каскадьори, участвал във филми като "Троя", "Непобедимите ", "Херкулес", "Марко Поло", "Игра на тронове" и още над 120 филма. Той е член на HITZINTERNATIONAL, в която членуват едни от най-добрите каскадьори в света. Тодор Лазаров се занимава професионално с каскади вече над 24 години, а от повече от 10 години снима в Холивуд. Той е роден в Благоевград, израснал в село Полето, а като дете баща му го записва да учи в 153-во училище “Неофит Рилски” в София с профил Джудо и Самбо. Бивш национален състезател  по джудо и самбо, многократен шампион на България с титли от световни европейски и международни състезания,  понастоящем треньор на “Шун Джудо клуб” София. Освен каскадьор Тодор Лазаров е и екшън режисьор с над 120 холивудски и европейски продукции. Изпълнителен продуцент е на един от най-големите оперни спектакли “Опера Д’Аморе” с участието на легенди като Хосе Карерас. Дебютният му филм като режисьор  “Безвремие” печели и продължава да печели много международни филмови фестивали. Тодор Лазаров в благодетел и създател на платформата “Благодаря ти” към едноименната фондация “Благодаря ти”, а през 2018 година е удостоен с наградата “Достоен Българин” за иновативно приложение за благотворителност.

„Много хора казват, че политиката е мръсна работа и това ме мотивира да вляза в нея, за да мога да я изчистя от мръсотията. Политиката за мен е механизъм за решаването на реалните проблеми на българските граждани и неслучайно избрах партия МИР, където намерих много съмишленици и добри хора с добри намерения и цели за по-добър живот за всички нас в България. Избрах да вляза в политиката от партия МИР, въпреки че съм получавал предложения от почти всички така наречени големи партии, защото МИР е млада партия и с едни от най-добрите специалисти във всички области. И още нещо, за първи път срещам партия, която има “Етичен кодекс”, това е нещо ново и мисля, че трябва останалите партии да вземат пример от партия МИР“ заяви световноизвестният каскадьор Тодор Лазаров, който е водач на листата за народни представители на партия МИР в област Благоевград.

Според него “една птичка пролет не прави”, но обединението на много птички или гълъби, какъвто е символът на мира и на партия МИР, със сигурност ще донесе така желаната от всички българи истинска промяна.

„Давам ви конкретен и нагледен пример с една истинска история от Индия: Един човек всяка сутрин с лодката гребал до работа си, всяка сутрин минавал покрай един безлюден остров, без никаква растителност. Решил, че всяка сутрин, когато минава покрай острова, ще засажда по едно дърво, в продължение на много години всеки ден засаждал по нещо. След една година там вече имало 1000 засадени дървета, цветя и друга растителност. Тогава правителството на Индия започнало да го населява със животни и в момента този остров е резерват, който е защитен със закон. В този ред на мисли всеки един от нас може да бъде този човек и с личен пример и реални действия да направим всичко, което поискаме, а именно България едно по-добро място за живеене. Крайно време е да разберем, че от всеки един от нас зависи, но и всеки трябва лично да се включи и да засади образно своето дърво или цвете и така да допринесе за общото благо“. Така описва Тодор Лазаров мотивацията си да влее в политиката и да стане водач на листата на партия МИР в родния си Благоевград.

Той подчертава, че един от приоритетите на партия МИР е възстановяването на българските села, което изцяло съвпада и с неговата лична кауза.

„Развитието на българското село е моя лична кауза, тъй като аз съм израснал на село и сега отново се върнах да живея там. Бих искал българските села отново да бъдат живи, в тях да има млади хора, да може техните земи да засеят и обработват, тъй като е доказано, че българската земя е най-плодородната в целия свят. Партия МИР е единствената партия, която по време на тази предизборна кампания изкара като основен приоритет продоволствената сигурност на България, която задължително минава през възраждането на българските села, селското стопанство, земеделието и животновъдството“, заяви още Тодор Лазаров.

Друг основен негов приоритет в политиката са образованието, културата и спорта.

„Когато убиеш образованието и културата в една държава, нищо хубаво не я очаква. Същото важи и за спорта, защото той от една страна е сериозна инвестиция в здравето на българската нация, а от друга страна известните български спортисти са доказани най-добрите посланици на България в света. От спорта съм научил три неща – дисциплина, постоянство, концентрация, които са грант за успеха във всяка една сфера, в това число и в политиката. Мечтая българите да бъдат щастливи, успешни и светли в душите си, защото само така ще можем да успеем заедно като общество и нация и гордо ще носим българския флаг, така както го правят успешните български спортисти, актьори и успели българи във всяка една сфера на обществено-икономическия живот на България“, каза още Тодор Лазаров.

Според него светлината в душата е пътя към светло бъдеще, а мисията му в политиката е да запази българските традиции, българското семейство, род, език, култура и духовност. Тодор Лазаров вярва в принципа, че всяко добро повлича след себе си по-голямо добро.

„През всичките тези повече от 32 години преход кой ли не влиза в политиката да ни “оправя”. Гръмки обещания, кое от кое по невероятни, много от тях изпълними, но нищо реално не се случи и изпълни. От дълги години  се боря със себе си, с моите принципи, морал, етика, поемал съм инициативи, обиколил съм света и винаги съм се връщал в България, защото родолюбието е част от нашето съществуване и начин на живот. България е моето парче земя, въздухът и мое семейство. Влизам в политиката, защото ми писна да слушам само лъжи, да ни крадат, мамят и манипулират. Влизам в политиката и повече няма да позволя на никого да лъже, мами и ограбва българския народ и ще направя всичко, което е по силите ми, възпитанието и морала ми, за да помогна с личен пример на родината си, защото съм обиколил целия свят и съм видял, че от нея по-хубава няма. България е истински земен рай, така, както се пее в химна ни и е крайно време всеки да засади своето дърво или цвете и да се включи лично в промяната на родината и нейното по-добро бъдеще“. Това заяви още водачът на листата на партия МИР в Благоевград Тодор Лазаров. Той призова всички българи да подкрепят на предстоящите избори партията на новото поколение, морала, инициативността и родолюбието в българската политика – партия МИР с номер 10.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай