Четвъртък,

Радослав Ревански: Само ДПС ще осигури сигурност и стабилност в Родината ни

От: СТАНДАРТ -
819
Радослав Ревански: Само ДПС ще осигури сигурност и стабилност в Родината ни
A
A
A

За пореден път ДПС закрива предизборната си кампания в най-развиващата се община. Силно се надявам моделът на Белица да стане модел в цяла България, защото тук е столицата на заедността. Този модел сме го научили от почетния председател на ДПС - д-р Ахмед Доган.

Това заяви кметът на Белица Радослав Ревански по време на огромен митинг в с. Дагоново, в който участва председателят на ДПС Мустафа Карадайъ, заместник-председателят на Движението Халил Летифов, който е втори в листата в Благоевградско, експертът по социалната политика д-р Хасан Адемов, членовете на партията и нейни симпатизанти.

Ние, кметовете, сме пряко засегнати от каскадата от кризи, в които живеем и повече от всякога имаме нужда от стабилно правителство. Само ДПС във властта може да осигури сигурност и стабилност в Родината ни, добави кметът.

ДПС знаят как да управляват с грижа за хората, умеят да носят отговорност и си обичат Родината, каза още Ревански като цитира думи на политици от различни партии, които са споделяли пред него. Нека да е пълна мобилизацията и на изборите да се поздравим с успех, в който не се съмнявам, каза още Ревански.


Всички новини от категория Избори.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com