Радослав Ревански: Листата на ДПС в Пиринско е много силна

Съчетава опитни политици и мотивирани млади хора, каза кметът на Белица

Радослав Ревански: Листата на ДПС в Пиринско е много силна | StandartNews.com

Листата с кандидат-депутатите на ДПС в Благоевградско е много силна, защото е намерен баланс между опитните политици и младите и мотивирани партийни активисти. Това заяви кметът на Белица Радослав Ревански пред Топпреса.

„За всички избиратели на партията е чест и сме благодарни, че г-н Делян Пеевски, който е известен със своята благотворителност, отново е водач на листата в Пиринския край. На второ място е един от най-добрите парламентаристи Йордан Цонев, а на трето място е бившият народен представител от Сатовча – Елхан Кълков, който също натрупа много опит в парламента.

Сред кандидат-депутатите има млади и успешни мениджъри, хора със завидна професионална кариера. Всички те са гаранти, че ДПС е олицетворение на заедност, сигурност и стабилност”, каза още Радослав Ревански.

Той вярва, че партията ще постигне силен и впечатляващ резултат на предсрочните парламентарни избори на 2 април и в страната, и в Благоевградска област.

Кметът на Белица увери, че ДПС ще води позитивна кампания с ясни послания към хората и с една цел – да се преодолеят натрупаните проблеми и взетите решения да са в полза на гражданите.

„Надявам се и другите партии да проявят разум, защото е ясно, че няма как само една партия или коалиция да управлява държавата. Важно е да се състави редовно правителство, за да има предвидимост, постоянство и не на последно място – да се носи отговорност за управленските решения”, допълни Радослав Ревански.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай