Неделя,

ПП ПРАВОТО: Чуждопоклонниците вън от политиката!

От: Стандарт -
1413
ПП ПРАВОТО: Чуждопоклонниците вън от политиката!
A
A
A

„Соросоиди”, „Евроатлантици”, „Натовци”, „Русофили” вън от политиката. Едни се бъркат в съдебната ни система, други прокламират фалшива демокрация, трети ни пречат да живеем в сговор и единение, а четвърти създадоха хаос, безпорядък и бедност.

Само партия ПРАВОТО, Бюлетина №22 е с българския народ и неговите проблеми.

Българският народ вместо демокрация, получи диктатура. Беззаконието расте, хората обедняват.

Бранителите на статуквото в съдебната система знаят много добре, че ако калната кампания срещу противниците на това статукво спре дори за миг, избирателя може и да се събуди - и да си зададе някои неудобни въпроси, като: Защо политиците толкова слугуват на запада, изтока, ЕС, но не слугуват на народа си?

Според Конституцията на Република България „Защитата на Отечеството е дълг и чест за всеки български гражданин. Измяната и предателството към Отечеството са най-тежките престъпления и се наказват с цялата строгост на закона”.

Главният прокурор говори за бум на престъпността, но той защитава и толерира тази престъпност. Говори, че този бум на престъпността се дължи на съзнателни политически действия за възпрепятстването на търсенето на наказателна отговорност. Само, че НЯМА нито един обвинен и осъден за корупция от тези по високите етажи на властта.

Синдикатите се сещат за ниските заплати и ниските доходи само по време на избори, през другото време пълнят гуши и си живеят спокойно и добре.

Политиците са доволни от този хаос, кризите и безтегловността на българския народ. Това им е изгодно, защото могат да продължават да лъжат, да манипулират бедният народ, да говорят празни приказики и нищо конкретно за справяне с кризата и бедността.

Да се сформира правителство, почти невъзможно, но това тях не ги засяга, те получават високи заплати, спонсорства, субсидии. Не ги интересуват наводненията, бедственото положение, важното е да има избори.

От тези избори народа става все по-беден, а политиците все по-богати. С милионите за изборите можеха да се покрият загубите от наводненията, бурите.

Политиците дават милиони за кампании, но нито лев за бедстващите българи.

Такива ли политици трябва да продължаваме да подкрепяме, ПРЕДАТЕЛИ, корумпирани псета, алчни за власт, пари и влияние ? !!!

ПРАВОТО няма субсидии, няма дарения и спонсорства, ние разчитаме само на нас самите.

ПРАВОТО е съвсем нова партия, но преди да участва в изборите се е борила и продължаваме да се бори за правата на потърпевшите от беззаконието и несправедливостта. Ние сме единствените, които имат десетки сигнали за корупцията от по високите етажи. Разполагаме с официални доказателства и сме единствените, които можем да потърсим отговорност от унищожителите на народ и държава.

Вашето спасение е партия ПРАВОТО, партията учредена от потърпевши граждани от корупцията и беззаконието в държавата.

Гласувайки с Бюлетина №22, ПРАВОТО,

ще има справедливост и търсене на отговорност.

www. pravoto.bg


Всички новини от категория Избори.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com