Петър Чобанов посочи задача №1 за ДПС

Готов съм да вложа всичките си усилия за решаването на проблемите на Самоков, заяви той

Петър Чобанов посочи задача №1 за ДПС | StandartNews.com

„Нашата първа задача е да спрем обедняването. Готов съм да вложа всичките си усилия за решаването на проблемите на Самоков. Заставам пред вас и заявявам, че поемам отговорността да работя за това вие да живеете по-добре. Виждам положението в „Седми квартал”, искате канализация, питейна вода. Подкрепете ни с №13 на 2 април, за да вкараме тези проблеми в дневния ред на новото Народно събрание”.

Това заяви водачът на листата на ДПС за София област доц. Петър Чобанов. Той посети „Седми квартал“, където с малко закъснение беше отбелязан Тодоровден. В Самоков пристигнаха и останалите кандидат-депутати от листата Валентин Тончев, Александър Несторов, Кристина Александрова, Любомир Апостолов, Ивелина Чотова, Марко Марков, Диана Панайотова, Халит Сарач, Елеонора Петрова, Васил Николов и Яко Банчев.

Отборът на ДПС беше посрещнат от стотици жители на квартала с бурни възгласи ДПС.

„Трябва да развиваме икономика, чрез която да достигнем средните европейски стандарти на живот. Не може всеки месец се тегли по 1 млрд. външен дълг, за да се финансират пенсиите. Всичките ни усилия са насочени към това да живеем по-добре, децата ви да учат. ДПС е единствената партия, която не дели хората според етнос и религия. Най-важното за нас е човекът.

Дневният ред на хората е дневният ред на ДПС. Ние сме тези, които ще го пренесем и като дневен ред на политиците в 49-ото Народно събрание. Неотложните задачи за решаване пред нас са инфлацията, обедняването, високите цени, работните места, доходите. Това са проблемите и на хората в община Самоков, наред с тези, свързани с водата, канализацията и лошата инфраструктура. Но запомнете, че заедно сме по-силни. Затова ви призовавам да ни подкрепите.“, каза доц. Петър Чобанов.

Той подчерта, че тази подкрепа трябва да е налице и през есента за местните избори, за да има ДПС мнозинство в местния парламент.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай