Партия ПРАВОТО: Старият - нов уличен цирк се пренася отново в Народното събрание

Единствено заедно с бюлетина №22, ПРАВОТО можем да променим съдбата си и да не плащаме с живота си

Партия ПРАВОТО: Старият - нов уличен цирк се пренася отново в Народното събрание | StandartNews.com

  Ще започнем с уточнението, че не защитаваме Кирил Петков, тъй като ние от партия ПРАВОТО сме най- големите му критици още преди да влезе в парламента, но питаме, това ли е най- големият проблем на БТВ и другите партии от статуквото, участници в диспута, ако може да се нарече такъв?

От българският народ зависи, дали ще изпрати отново хора без морал, принципи и достойнство, а улични циркаджии, които да осквернят  най- върховната институция – Народното събрание.

Случаят в БТВ доказа и показа манипулациите на медиите, както и нарушаване на човешките права, дискриминирайки кандидатите на другите партии участници за народни представители и допускайки само тези, които доведоха до това да сме най-корумпираната държава, да сме най- бедните и болните, беззаконието и нарушаване на правилата да е механизъм на управление.

Подкупените медии въведоха простащината, циркаджийството, безпринципността, неравенството, БЕЗЗАКОНИЕТО.

Трябва ли българският народ отново да допусне това? Къде са неговите права, къде са спазване принципите на демокрацията, като народен суверинитет, на представителността, принципа на свободата, равенството, принцип на плурализма.

Цирка, за който мислим, че е по сценарий на БТВ доказа гнилостта и зависимостта на медиите от най-корумпираните партии, който сведоха престъпността и беззаконието до такава степен, че дори не може да се сравни с изостаналите страни от третия свят.

Ако бяха толкова принципни и независими медии, защо през целия изборен период допускаха само партиите на СТАТУКВОТО?

Защо, никога не допуснаха председателя на партия ПРАВОТО- адвокат Мария Колева, която заедно с потърпевшите гражадни, с години се борят против корупцията срещу лица от по високите етажи на властта, срещу магистрати/съдии и прокурори/.

Чии интереси защитава БТВ?

Не виждаме какъв беше проблема с този цирк, след като  не е нарушен закона. Доколкото разбирам ПП “Продължаваме промяната”   е била поканена.

Не виждаме нарушение на изборния кодекс, само защото лицето, което ще представлява е друг човек от партията, и то от нейният председател.

Питаме, не е ли нарушен закона и правилата, че от ГЕРБ са допуснати двама, а не един представител?. Ако се има предвид, че са коалиция, то от БСП следваше да има над 10 представителя, защото също са коалиция.

Поведението на другите партии и особено на тези от ВЪЗРАЖДАНЕ, които бяха и са ПАТЕРИЦАТА на ГЕРБ и в настоящите избори, показва безпомощност, липсата на морал, толерантност.

Питаме, как тези партии, които се рекламират от всички медии, МАНИПУЛИРАЙКИ българския избирател, че те отново ще влязат в парламента, КАК ЩЕ СЪСТАВЯТ правителство след изборите, след като само преди два месеца НЕ МОЖАХА да съставят такова?

Напускането на студиото на представители на НАЙ- КОРУМПИРАНАТА партия ГЕРБ показва тяхната простащина, безпринципност и безсилие.

Български народе, отново ли ще гласувате за тези партии, партии на СТАТУКВОТО, КОРУПЦИЯТА, РАЗРУХАТА И УНИЩОЖЕНИЕТО  на българския народ и държава?

Единствено заедно с бюлетина №22, ПРАВОТО можем да променим съдбата си и да не плащаме с живота си.

www.pravoto.bg                                       тел: 0885 604 350

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай