Партия ПРАВОТО, ще внесе в Европейската прокуратура сигнали срещу главния прокурор и високите етажи на властта

Партия ПРАВОТО, Бюлетина №22, участва самостоятелно на изборите на 02 октомври 2022 година

Партия ПРАВОТО, ще внесе в Европейската прокуратура сигнали срещу главния прокурор и високите етажи на властта | StandartNews.com

Партия ПРАВОТО, Бюлетина №22, участва самостоятелно на изборите на 02 октомври 2022 година. Заедно с българския избирател ще извоюваме своята свобода, независимост и ще се отървем от страховете си, за по-добър живот.         

За кандидатите на партия ПРАВОТО, Бюлетина №22, правата на хората, законността, справедливостта, истината и честността са най- важното нещо.

ПРАВОТО е нова пратия, партия на бедните и онеправданите, партия която поставя на първо място правата на гражданите и върховенството на закона.

Влизайки в парламента първите ни стъпки ще са, да реализираме това, което сме разработили с години преди да участваме в политиката.

. Първите стъпки и законопроекти, които ще предложим са свързани със :

Приемане на законови мерки за справяне с кризите: конституционна, икономическа, политическа, енергийна, социална и др:

Подаване на сигнали до Европейската прокуратура срещу главния прокурор, съдии и прокурори прикрили престъпления при реализацията на проекти с европейски средства, срещу министри, кметове и др. от по високите етажи на властта;

Възстановяване на правовата държава и държавността. Върховенство на закона; Приемане на закон за търсене на наказателна отговорност от магистрати при превратно прилагане на закона. Структурни промени в съдебната власт; Изменение на закона относно избора на ВСС и кариерното израстване на магистратите; Проектозакон за контрол върху главния прокурор; 

Избор на нов Инспекторат към ВСС и нов състав на ВСС;

Преизчисление на пенсиите. Промяна начина за определяне на размера на пенсиите; нови критерии за по-справедливо определяне на пенсиите; Ще направим минималната пенсия да е съобразено с трудовия стаж и категорията, за по-голяма справедливост при определянето й. Социалните пенсии ще бъдат съобразени с минималния праг на бедност. Ще се разработят програми по райони, с оглед да могат пенсионерите да бъдат осигурени  за едни по- нормални условия на живот.

Възстановяване на лечебниците в малките населени места; Ще има специална програма за: инвалидите, за онкологично болните и др.; ще има нови правила за ТЕЛК и придобиване на процент загубена работоспособност; Безплатни лекарства за пенсионери и инвалиди;

Младите хора ще бъдат подпомогнати при инициатива за развитие на дребния и средния бизнес, като им се предоставят безлихвени кредити и данъчни облекчения; Стимулиране на дребния и средния бизнес, като за всеки отрасъл ще има определени данъчни облекчения; Освобождаване от данък печалба за три години, като същата следва да се реинвестира в дейността; осигуряване на безлихвени кредити на млади семейства с едно и две деца за закупуване на жилище;

Демографска политика: ще се подпомагат  младите семейства. Предоставяне на ведомствени жилища за млади семейства, които трябва да подобрят условията си на живот и имат две деца;

Възстановяване на земеделието, занаятчийството и българския поминък.

Приемане на правила за гарантиране равен достъп на физически лица и юридически лица до финансиране от ЕС и тяхното ефективно изразходване.

Опитахме се за реализацията на тези цели да стигнем през тези 32 години чрез другите партии и политици, но за съжаление се оказа, че никой не иска да има законност, да има здрави и грамотни хора, да се приемат закони в полза на българския народ. Единственото политиците ги интересуваше само техният личен просперитет, личната власт влияние и пари.

Ние сме с вас, с вашите проблеми и страхове. Не се подавайте на манипулации, а гласувайте за вас, за по-добър живот.

 Ние от партия ПРАВОТО вярваме в разума на българския избирател, вярваме че се е събудил и няма да позволи да продължават да го тъпчат и унижават, да го изоставят на произвола на съдбата. Ние загубихме всичко, най-бедните, най- болните сме, най- корумпираните, направиха ни 5-та колона и станахме колония на Европейския съюз, който ни нареди да си унищожим земеделието, да си закрием енергийните източници, което осигурява нашата сигурност и живот, да се страхуваме от престъпниците от по високите етажи.

Ето защо от партия ПРАВОТО, бюлетина №22, искаме да влезем в праламента, за да можем да внесем промени в законодателството, с което да бъдат защитени правата ни и всеки да понесе своята отговорност за действията си, още повече, че тези, които следва да разследват и обвиняват, организират преследване, насилие и тормоз над тези, които са потърпевши и са сигнализирали за престъпления извършени от магистрати и от лица от по високите етажи на властта.

С бюлетина №22, ПРАВОТО, ще се чуе вашият глас, глас, който беше с години заглушен от корупцията по високите етажи и манипулацията на социологически агенции, медии и журналисти.

Българското общество има нужда от нов политически елит, от законност, сигурност, спокойствие и стабилност.

Българският народ заслужава да живее в една по-добра България.

Гласувайки за партия ПРАВОТО, Бюлетина 22 ще си върнем правовата държава, нормалността, справедливостта, свободата, ще си върнем живота.

С помощта на българския избирател и с бюлетина №22, ПРАВОТО  ще бъде изненадата на тези избори.

Благодарим на всички, които ни помагаха по време на кампанията.

Няма да ви предадем!

ЗАЕДНО С ВАС И С БЮЛЕТИНА №22, ПРАВОТО,  ЩЕ УСПЕЕМ !

   www.pravoto.bg                                       тел: 0885 604 350

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай