Първите действия на партия ПРАВОТО, Бюлетина 22, влизайки в парламента

В парламента ще направим това, което 32 години и особено последните четири мандата народни представители и правителства не направиха

Първите действия на партия ПРАВОТО, Бюлетина 22, влизайки в парламента | StandartNews.com

В парламента ще направим това, което 32 години и особено последните четири мандата народни представители и правителства не направиха.

Ще ви посочим само част от внасяне за приемане на първите законопроекти, както и първите няколко стъпки, които ще предприемем при влизането ни в управлението на страната.

Първо: Приемане на закон за търсене на наказателна отговорност от магистрати при превратно прилагане на закона, за да не служи повече съдебната система като бухалка в ръцете на управляващите срещу хората, които се борят за законност, справедливост и сигнализират за корупцията по високите етажи.

  Структурни промени в съдебната власт; Изменение на закона относно избора на ВСС и кариерното израстване на магистратите; Проектозакон за контрол върху главния прокурор.

Веднага ще задействаме процедурата за избор на нов Инспекторат към ВСС, както и на ВСС; ще задействаме процедурата за избор на шеф на КПКОНПИ.

Второ: Имаме разработени механизми за овладяване на инфлацията.

Трето: Ще предприемем първите стъпки за осигуряване на нормални цени на газта, петрола и други енергийни източници, суровини и материали необходими за бизнеса.

Четвърто: Ще стабилизираме икономиката и бизнеса, не с компенсации  и увеличаване на дълга, а със законови мерки за стимулиране на същия.

Пето:Всяка институция да работи и всеки да носи отговорност за бездействието си, нанасяне вреда на държавата. Сериозен контрол.

Шесто: Ще внесем сигналите за корупция по високите етажи и прикриване на престъпления от главния прокурор пред Европейската прокуратура.

Партия ПРАВОТО е единствената партия, която разполага с официални документи за извършените престъпления от съдии, прокурори, министри, кметове, шефове на НАП, ЧСИ-та, нотариуси, както и с източването на европейски средства, престъпление срещу правосъдието и други, които ще бъдат подадени, веднага след изборите.

Ако гласувате с бюлетина №22, ПРАВОТО, ще можем веднага да реализираме тези наши действия.

 www.pravoto.bg                                       тел: 0885 604 350

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай