Партия ПРАВОТО, подаде жалба срещу внушение в платена от нея реклама в нейна вреда и в полза на БСП

Обръщаме се към всички гласоподаватели, като ви информираме, че партия ПРАВОТО участва САМОСТОЯТЕЛНО със свои кандидати за народни представители с бюлетина №22

Партия ПРАВОТО, подаде жалба срещу внушение в платена от нея реклама в нейна вреда и в полза на  БСП | StandartNews.com

Обръщаме се към всички гласоподаватели, като ви информираме, че партия ПРАВОТО участва САМОСТОЯТЕЛНО със свои кандидати за народни представители с бюлетина №22.

Партия  ПРАВОТО, Бюлетина №22 има сключен договор за медийни публикации. В част от онлайн публикациите обаче като Гугъл реклама излиза бюлетината на БСП, както и бюлетината на БСП със снимка на Корнелия Нинова и на Свиленски.

Това внушение е не само във вреда на партия ПРАВОТО, но и във вреда на кандидатите й, тъй като водач в 25 МИР- София, където е водач и Корнелия Нинова, водач на листите е председателят на партия ПРАВОТО, адвокат Мария Колева.

През цялата кампания се устанви, че е налице сериозно манипулиране на общественото мнение, както от социологическите изследвания, така и от медиите и журналистите. С горното се доказва, че изборите са предварително МАНИПУЛИРАНИ, ПЛАТЕНИ, като срещу всички партии и техните кандидати, включително и партия ПРАВОТО, извън тези които са били в парламента се осъществява един акт на ДИСКРИМИНАЦИЯ, нарушени са ПРАВАТА на техните кандидати.

Не може да се управлява повече в беззаконие, дискриминация, манипулация, нарушаване правата на гражданите !!!

Ето защо се обръщаме към избирателите, излезте и гласувайте, сега е момента да отстраните тези, които направиха от народа ни най-беден, най- болен, създадоха кризите, от което потърпевши сме всички ние.

Вярваме в разума на българския народ, че няма да си го причини за 48- ми път и за пети път в рамките на една година и половина. Гласувайки за тях означава НОВИ ИЗБОРИ и още МИЛИОНИ РАЗХОДИ за избори, които милиони ги плащаме ние българския народ.

Ако желаете да гласувате за партия ПРАВОТО, Бюлетина №22, вие гласувате за себе си.

Ако не желаете недейте да гласувате за нас, но излезте и дайте своя вот за хора, които не са били във властта и в парламента. От това зависи живота и просперитета на целия български народ.

С партия ПРАВОТО,  Бюлетина №22 ще си върнем правовата държава, справедливостта, идентичността, свободата.

www.pravoto.bg                                       тел: 0885 604 350

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай