Партия ПРАВОТО: Организирана престъпна група отнема незаконно имоти

Случаят е за отнемане на имоти- земя на пет семейства в гр. Видин

Партия ПРАВОТО: Организирана престъпна група отнема незаконно  имоти | StandartNews.com

Уважаеми съграждани, корупцията по високите етажи стигна своя връх, но когато корупцията е завладяла цялата съдебна система е вече голям проблем.

Всеки ден от понеделник до петък, ще ви представим по един безпрецедентен случай, който ще бъде публикуван и в сайта на партия ПРАВОТО. www.pravoto.bg .

Днес ще ви разкажем, как без да знаете изведнъж можете да се окажете, че къщата в която живеете е придобита от друг и вие се оказвате на улицата, в резултат на незаконни-престъпни действия на нотариуска от Видин в съучастие с управителя на фирмата придобил имота - земята.

Случаят е за отнемане на имоти- земя на пет семейства в гр. Видин, най- бедния район, а именно: как от 65 години семействата си живеят спокойно и необезпокоявано, построили са си къщи, там са се родили децата им, внуците им и до днес живеят в къщите си, като са по на 80 години и изведнъж фирма им придобива имота по ДАВНОСТ.

Тази фирма е една от спонсорите на ГЕРБ, която получава европейски средства. Имота обаче е бил до бъдеща магистрала или първостепенен път, който ще се строи сега

Управителят на фирмата дори не е влизал в имота, но фирмата го е обработвала, може би заедно е орала и живеещите в имота, за да се получи по - добра реколта.

Семействата и до днес владеят и си живеят в имотите, но тормоза и притеснението е голямо, тъй като собствениците на имотите са възрастни хора, над 80 годишни. Същите притежават и нотариални актове, но от 2019г. фирмата притежава Констативен нотариален акт за собственост, благодарение на незаконните-престъпни действия на нотариуската от Видин и управителят на фирмата.

Имота няма как да се придобие по ДАВНОСТНО владение, тъй като никога не е ползван, държан или владян от фирмата. Фирмата няма как да го владее, тъй като в имота има построени къщи в които се живее и до днес.

Петте семейства завеждат иск срещу фирмата. След три години бавене, няколко съдебни заседания, разпит на свидетели и др. действия се дава ход по същество. Изведнъж съдията вместо да постанови решение ПРЕКРАТЯВА производството, поради липса на правен интерес.

Определението е обжалвано пред Окържен съд Видин и Върховния касационен съд. И двете инстанции постановиха безпрецедентни съдебни актове. Съдиите от Върховен касационен акт дори потъпкаха Тълкувателно решение, което е задължително, тъй като по този въпрос има прието такова от Общото събрание на ВКС.

Безпрецедентното е, че петте семейства, освен че живеят и до днес в къщите си, притежават и нотариални актове и договори за покупко- продажби от 1949 година 1980 г. и т.н., но имота им се придобива по давност, като СЪДЪТ прекратява производството поради „липса на правен интерес”.

В началото на м.май 2022г. е подадена жалба до прокуратурата. И до днес 26.09.2022г. няма отговор.

Жалбата срещу нотариуската беше изпратена до Надежда Йорданова- бивш министър на правосъдието. Същата отговори след пет месеца, че няма нарушение. Тази бивша министърка отново се кандидатира за депутат. Нахалство и наглост!

Нотариуската освен, че си е позволила да издаде Констативен нотариален акт при положение, че хората си живеят в имота и до днес и има построени къщи, същата подправя официален документ на база на който е извършено прехвърлянето. Подправения документ е издаден от кмета на общината.

Питаме, трябва ли да търпим тези корумпирани съдии, нотариуси, министри, прокурори да се гаврят с нас?

Питаме, ще допуснем ли тези престъпници отново да влязат във властта и да ви отнемат имотите, живота?

Ние от партия ПРАВОТО, вярваме в разума на народа, който няма да си причини, това което си причини в продължение на 32 години и особено последните 12 години.

С Бюлетина №22, ПРАВОТО ще успеем да се преборим с тези паразити, изпиващи кръвта на българина, унищожавайки го бавно и мъчително.

Бюлетина №22

ПРАВОТО

www.pravoto.bg тел: 0885 604 350

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай