Партия ПРАВОТО: Манипулация при социологическите резултати за изборите на 2 октомври 2022 г.

Социологическите агенции умишлено и целенасочено не включват в изследването си новите партии, тези които биха имали достатъчен процент, за да влязат в парламента

Партия ПРАВОТО: Манипулация при социологическите резултати за изборите на 2 октомври 2022 г. | StandartNews.com

Социологическите агенции се превърнаха в инструмент на бившата власт за манипулиране на общественото мнение относно изборните резултати и партиите, които ще влязат в парламента. Социологическите агенции, финансирани от тези ограбили държавата и народа, влязоха в ролята на агитатори. Тези резултати са поръчкови, като са предварително уговорени. Естествено, че същите ще са в полза на тези партии и коалиции, които са на власт и разполагат с най- много финансови средства, средства ограбени от народа. Да, може би има и коректни социолози, но тези за последните пет избора са едни и същи, които обслужват грабителите на народа и манипулират резултатите в полза на управлаващите коалиции и партии.

Това продължава именно защото в държавата ни цари беззаконие и безнаказаност.

Тези социологически агенции системно последната година нарушават Конституцията и Европейската конвенциата за правата на човека.

Тези с многото ограбени от народа пари поръчват социологическите проучвания, като целенасочено намаляват резултата на неудобните за тях партии и завишават този на бъдещите им коалиционни партньори. Резултатите ще бъдат манипулирани, горното може да се опровергае с активността на народа, който да гласува против тези партии на статуквото, които последните 12 години доведоха до разруха държавата.

Не вярвайте на тези социологически агенции, близки до определени партии, които искат отново да изиграят своята роля, като им повярвате.

Достатъчно ни манипулираха, за да им позволим повече да го правят.

Не по-малко ниско доверие имат и недобросъветните и некачествени медии и журналисти.

От сайтовете на тези агенции не може човек да разгледа по-внимателно изследванията им и да получи някаква по реална информация. В повечето случаи читателят е информиран буквално с измислени проценти, набрани на /не/ случаен принцип на един компютър без никаква емпирична база данни, анализирана през специализирания социологически софтуер.

При извършване на социологическите проучвания и тяхното огласяване, социологическите агенции нарушават правата на кандидатите на другите партии участващи в изборите за народни представители на 02 октомври 2022г. В случая се нарушават правата и на кандидатите на партия ПРАВОТО.

Социологическите агенции умишлено и целенасочено не включват в изследването си новите партии, тези които биха имали достатъчен процент, за да влязат в парламента.

Преди изборите, а сега и по време на кампанията се правят ВНУШЕНИЯ относно резултатите в процента за влизане на партиите в Народното събрание.

При проучването социологически дружества, при изреждане на кандидатите и партиите са посочили само определени партии, коалиции и инициативни комитети и техни кандидати Другите кандидати са посочени като „ДРУГИ” като по този начин са нарушили правата на другите участници. Ние не сме „ДРУГИ”, ние си имаме имена. Избирателя остава с впечатлението, че другите партии не участват

Да, агенциите може да имат поръчка за социология, но би трябвало да информират за партиите и коалициите, които са включени при изследването.

Тези агенции с години нарушават чл.6, ал.2 от Конституцията на Република България, Чл.4, ал.1 и ал.2, както и чл.6 от Закона за защита от дискриминация, а именно: дискриминация по политическа принадлежност, лично и обществено положение, тъй като са направени политически внушения относно резултатите в полза на обявените кандидати за народни представители във вреда на кандидатите, в случая на партия ПРАВОТО.

В случая горните дружества отказвайки да ни включат в СПИСЪКА при проучването като участници в изборите, а именно участие за представяне на кандидатите ни за народни представители, са осъществили един акт на дискриминация, нарушени са човешките им права.

От партия ПРАВОТО се обръщаме към целия български народ, излезте и гласувйте, не позволявайте манипулация на изборите и връщане на тези, който ви съсипаха живота в парламента .

С бюлетина №22, ПРАВОТО, ще се чуе вашият глас, глас, който беше с години заглушен от корупцията по високите етажи и манипулацията на социологически агенции, медии и журналисти.

www.pravoto.bg тел: 0885 604 350

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай