Напрежение. Сабрутев попари Борисов

Когато си върнем държавата от мафията, ще има пари за всичко, каза той

Напрежение. Сабрутев попари Борисов | StandartNews.com

"Коалицията на "Продължаваме промяната" и ДБ взе превъзход. Ние сме на първо място спрямо социологическите изследвания. Статуквото търси всякакви възможности, за да може да манипулира вота. Виждаме уплашената физиономия на Борисов  и това, че той обикаля чужди посолства", заяви Венко Сабрутев от "Продължаваме промяната".

Трябва да си върнем парите от фирмите на ГЕРБ, които построиха магистрали, каза категорично гостът. "Когато си върнем държавата от мафията, ще има пари за всичко".

Според Сабрутев България може да бъде справедлива държава. Трябва да премине през първа фаза - освобождаване на държавата от мафията. "Г-н Борисов е сложен до стената, притиснат е. Готов е да хвърли Гешев под влака", посочи той пред Bulgaria ON AIR.

Социологическите проучвания дават ясна преднина, подчерта депутатът. "Първото място е наше и сме много по-напред от това, което показват. Очаквам, че ще изненадаме всички на тези избори. Ако хората осъзнаят, че гласуването ще намали корпоративния и контролиран вот и техният глас ще бъде чут, всичко в България ще се нареди за няколко години. Виждам в хората желание България да стане различно място. Виждам двете възможности - статуквото и промяната", смята Сабрутев и увери, че няма проблем с реденето на листите.

"Днес имахме национален съвет но "Продължаваме промяната" и дискутирахме нашата част от листите. Очакваме нашите партньори и техният колективен орган да се произнесе. Все още чувствам г-н Дунчев като част от "Продължаваме промяната" и част от каузата за опазване на горите. Тук играе емоцията и егото", изтъкна политикът.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай