Мустафа Карадайъ вдигна летвата! Колко кмета ще спечели ДПС

Вървим по пътя на шампионите, каза лидерът на Движението

Мустафа Карадайъ вдигна летвата! Колко кмета ще спечели ДПС | StandartNews.com

Мустафа Карадайъ вдигна летвата пред депесарите. Лидерът на ДПС постави пред структурите задачата за кметския вот.

На тези избори влизаме с 38 кметове от Движението за права и свободи, избрани през 2019 година. Сега нашият номер е 57. Иншалах, живот и здраве, нека на финала на тези избори отчетем с 57 кметове на общини, избрани от Движението за права и свободияя заяви Карадайъ в шуменското с. Борци, община Венец. Той и екипът на Централния предизборен лъч присъстваха на традиционните мазни борби, предаде пресцентърът на ДПС.

Североизточна България, Делиорманът, земята на големите борци Коджа Юсуф и Филиз Пехливан ще дадат модела за победата, модела на шампионите, каза Карадайъ. И допълни: „Да си пожелаем успешна кампания. Бъдете живи и здрави!”.

Когато тръгнахме да организираме тези борби, течаха процедурите по номинации на кандидатите за кметове и общински съветници, ракзаза Карадайъ. Но може би сме предусещали, че  във Венец изборите ще приключат предварително с обявяването на кандидата ни за кмет – г-жа Нехрибан Ахмедова, каза още лидерът на ДПС. Днес можем да се поздравим – тя е единствен кандидат и на практика вече е избрана за кмет на Венец, допълни Карадайъ.

Борците Коджа Юсуф и Филиз Пехливан прославиха Делиормана в цял свят. Не само в Къркбунар или Едирне, а и в Европа, в Америка и в Канада. Коджа Юсуф е бил 57 пъти шампион, каза Карадайъ.

Ние тръгваме на избори със символиката на шампионите, със символа на победата от община Венец, каза Мустафа Карадайъ.  

Преди това екипът на Централния предизборен лъч на ДПС начело с председателя Мустафа Карадайъ, народни представители и кандидати за общински кметове, общински съветници и кметове на кметства от ДПС положиха венци и цветя пред паметника на легендарния борец Филиз Нурулла в  село Борци, община Венец.

Мустафа Карадайъ положи венци и цветя пред паметника на Кожда Юсуф в Хитрино.

       

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай