Младен Маринов:  Да излезем масово и да спрем лавината от избори!

Трудното свърши, започва още по-трудното - да си върнем държавността, казва бившият МВР-шеф

Младен Маринов:  Да излезем масово и да спрем лавината от избори! | StandartNews.com
  • В екипа на ГЕРБ-СДС за Софийска област няма "парашутисти"
  • Трудното свърши, започва още по-трудното - да си върнем държавността, казва бившият МВР-шеф

 

"Завършва поредната тежка предизборна кампания за последните 2 години. И въпреки че през целия месец март отново бях постоянно на път из Софийска област, не се чувствам изморен, а удоволетворен. Защото заедно с колегите от листата на коалицията ни ГЕРБ-СДС успяхме да достигнем до огромна част от градовете и селата на областта. Разговаряхме с хиляди хора за страховете им, свързани най-вече със скъпотията в магазините и желанието им за редовно правителство, което да овладее галопиращата инфлация и да спре гонките с незаконни мигранти из региона", споделя бившият вътрешен министър Младен Маринов. Той е водач на листата с кандидати за народни представители на коалицията ГЕРБ-СДС в Софийска област и е уверен, че отново е

  • начело на най-добрия екип

за 26-ти многомандатен избирателен район.

Според него, трябва "да бъдем мъдри след 2 април, а дано и останалите партии в България помъдреят".

"През последната седмица убеждавам хората, че само с тяхната категорична подкрепа можем да спрем галопиращата инфлация. Обещавам им, че трудното свърши, но започва още по-трудното - да си върнем държавността, да си възстановим държавата и да съставим редовно правителство", допълва Маринов и призовава: "Да излезем масово на изборите в неделя, за да спрем тази лавина от избори!"

"Започнахме поредната пета кампания за последните 2 години с вяра в Бога и победата ни. Дали допуснахме грешки в нея? Вероятно, но нашият екип се надява те да са далеч зад гърба ни, за да вървим по пътя на успеха и да продължим да работим в полза на всички хора от областта и след 2 април", казва още Младен Маринов. Според него отборът на ГЕРБ-СДС за Софийска област е сплав между опита и младостта на кандидатите, повечето от които са добре познати на хората от четирите предишни кампании през последните 2 години.

"А новите лица, определено впечатлиха и ще впечатляват в бъдеще с качествата си на доказани експерти", пояснява бившият МВР-шеф. "Нашата най-голяма сила обаче се състои в това, че всичките ни кандидати живеят и идват от различните населени места в Софийска област. Те са си местни хора в пълния смисъл на тази дума. Не са "парашутисти", добре познават проблемите на жителите на областта и повечето от тях са натрупали сериозен опит в местната власт", обобщава водачът на екипа. И прави важно уточнение: "Както казва нашият лидер Бойко Борисов, Вашата листа се помни най-лесно - Маринов, Маринов и пак Маринов."

  • "Но, нямаме никаква роднинска връзка помежду си"

допълва през смях Младен Маринов. И представя листата на ГЕРБ-СДС за Софийска област: "Втори е юристът от Етрополе Марин Маринов, адвокат в Софийска адвокатска колегия. Той беше депутат в последното 48-о Народно събрание. И въпреки че е все още млад, е натрупал сериозен опит в местната власт, защото 2 мандата е бил председател на Общинския съвет в Етрополе - от 2015 г. до 2022 г. Марин Маринов е магистър по право от Софийския университет и магистър по "Международни икономически отношения" от УНСС.

Третата позиция е за общинския ръководител на ГЕРБ в Ботевград Дамян Маринов. Той също е натрупал стаж в местната власт като зам.-председател на Общинския съвет в Ботевград, където ръководи и ключовата за тази община транспортна комисия. Иначе Дамян е популярен сред младите хора в цяла България, защото е известен диджей, когото рекламират едни от най-големите имена в музикалния бранш като Коцето и Фънки.

На четвърто място е младата финансистка Йоана Рашкова от Своге, която е сред запалените активисти на МГЕРБ. Тя работи като финансов анализатор в сферата на компютърните технологии и

  • инвестиционен посредник на световния пазар

Йоана е магистър по "Международни финанси и банково дело" от УНСС. Следва я Васил Цветков от Елин Пелин, административен секретар на ГЕРБ в Софийска област и лидер на МГЕРБ в региона. Васко има и солиден парламентарен стаж като народен представител в 44-ото Народно събрание. По професия е строителен инженер - геодезист. Бил е общински съветник в Елин Пелин от 2007 г. до 2015 г. и зам.-кмет на Костенец в периода от 2021 г. до 2022 г.

Шестото място в листата е за Василена Георгиева-Ивкова от Костинброд, която работи в сферата на здравеопазването. Председател е на медицинските специалисти за Костинброд към "Българска асоциация на професионалистите по здравни грижи".

На седмо място е Николай Начев - икономист от Ихтиман. Председател е на Общинския съвет в града от 2015 г до днес. Работи в сферата на търговията на дребно с хранителни стоки.

Следва го предприемачът от Годеч Иван Евстатиев, който притежава собствен бизнес в сферата на строителството. Иван има техническо образование в областта на електрониката.

Девети в листата е Валентин Милушев от Самоков, народен представител със сериозен опит в 44-ото Народно събрание и в три от последвалите парламенти с кратък живот. Вальо е общински ръководител на ГЕРБ в Самоков. Работи в областта на туризма. Бил е общински съветник в Самоков от 2007 г. до 2017 г.

Десета е Весела Вутева от Ботевград, магистър по "Счетоводство и контрол" и експерт по управленско счетоводство. Весето е

  • главен счетоводител в чуждестранна компания

Тя е представител на нашите коалиционни партньори от СДС.

Единадесета в листата е Мария Стоичкова - Денкова, директор на детска градина в Сливница. Мария работи и като психолог в "Сдружение гражданска инициатива за развитие на Сливница".

Дванадесета е Таня Янкулова от Своге, собственик и управител на рекламна агенция. По образование Таня е инженер.

Тринадесетото място е за общинския съветник от Драгоман Моника Георгиева, бакалавър по "Предучилищна и начална училищна педагогика". Мони работи като учител в детската градина "Радост" в Драгоман.

Четиринадесети е предприемачът Младен Медаров, общински ръководител на ГЕРБ в Златица. Той е председател на най-голямата кооперация в Средногорието, а притежава и собствен бизнес в отраслите на земеделието и търговията на дребно. По образование адашът ми от Златица е икономист.

Петнадесети е Кирил Марков от Драгоман, който също като Мони е общински съветник в града. Кирчо е магистър по "Управление на европейски проекти" и мениджър на продажби и проекти в сферата на спортната и образователна инфраструктура.

Листата завършва с най-младия представител в нея - Александър Александров от Годеч. Той все още е студент и е сред най-дейните ръководители на МГЕРБ в Годеч.".

"Политическата зрялост,

  • професионалният опит и успехът в бизнеса

съчетани с ентусиазма на младите експерти, е рецептата за поредната изборна победа на нашата коалиция ГЕРБ - СДС в Софийска област", заключава бившият вътрешен министър Младен Маринов за екипа, който в неделя ще се бори за доверието на хората от Софийска област. Той определено вярва на своите хора и категорично ги подкрепя.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай