Понеделник,

Млад мениджър е водач на листата на партия МИР в Добрич

От: Стандарт -
2046
Млад мениджър е водач на листата на партия МИР в Добрич
A
A
A

32-годишният Галин Ненов е водач на листата на партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) в област Добрич за предстоящите на 2-ри октомври предсрочни парламентарни избори. Той е възпитаник на добричката Икономическа гимназия, бакалавър в направление Бизнес администрация и Хотелски мениджмънт във Висше училище по мениджмънт – Варна, завършил е курс за професионален екскурзовод. Два мандата е бил председател на Студентския съвет, а в момента е регионален мениджър на верига ресторанти и се занимавам с пиар и ивент дейности.

„Влизам в политиката, защото смятам, че въз основа на моите знания и опит имам силата да бъда полезен за родината си. Туризмът е една от главните аорти на икономиката ни, и тъй като там е моята сила, зная какви конкретни стъпки да предприема в посока на развитието му. Още повече, че един от основните приоритети на партия МИР е стратегическото развитие на туризма в България и превръщането на страната ни в целогодишна туристическа дестинация. За това обаче са нужни реални действия и мерки и имам готовността да ги предприема от първия ден в Народното събрание“, заяви водача на листата на партия МИР в Добрич Галин Ненов.

Той подчерта, че МИР е партията на новото поколение в българската политика и над 90 % от листите на партията, както и той самият са от гражданската квота.

„Партия МИР е платформата, която успя да обедини огромен експертен и професионален потенциал, както и голяма част от гражданските и неправителствените организации. Основната причина да се присъединя към екипа на МИР, е че се водим от идентични морални принципи и ценности. Основен приоритет за мен са младите хора, на които да се предложи успешна реализация в България. Затова е важно да се погрижим първо за образователната система, да се подобри материалната база на учебните заведения, както и да се създадат филиали на университети в по-малките областни градове. Това е важна стъпка и за преодоляването на демографката криза. Младите хора са бъдещето на България и всичките ни политики са насочени към тяхната устойчива реализация в родината, защото само така ще успеем да върнем облика ни на образована и успяваща нация. Именно за това партия МИР предлага държавата да се грижи за младите българска семейства, както и да се създаде Министерство на семейството, което ще гарантира опазване на българския род и традиции“, каза още Галин Ненов.

Той подчерта, че като млад човек, който е избрал да се върне в Добрич, за да се развива и бъде полезен на обществото, е изключително мотивиран да работи за развитието на целия регион.

„Познавам много добре проблемите на местно ниво и ще работя за тяхното разрешаване. Програмата за възстановяването и устойчивото развитие на България на партия МИР включва възстановяването на експортно ориентираните отрасли в икономиката – туризъм; селско стопанство; транспорт, инфраструктура и логистика; високотехнологични чисти производства. Реализацията на всички предложения на партия МИР ще направят така, че всеки български гражданин да живее в комфортна среда. А това включва жилище и достъпна инфраструктура: транспортна, енергетична, комунална, както и екологично благополучие“, заяви още Галин Ненов и призова българите, които искат да се върне нормалността в България и тя да е развиваща се европейска страна, да подкрепят партия МИР с номер 10.


Всички новини от категория Избори.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com