Кой е основният конфликт на света? Говори лидерът на ППРВО

Николай Малинов се срещна с членове и симпатизанти на Партията от град Шумен

Кой е основният конфликт на света? Говори лидерът на ППРВО | StandartNews.com

На 28 септември 2022 г. лидерът на ПП „Русофили за възраждане на Отечеството“ Николай Малинов се срещна с членове и симпатизанти на Партията от град Шумен. Срещата се проведе в зала „Сава Доброплодни“ на НЧ „Добри Войников“ и бе водена от председателя на Базовата партийна организация “Будители“ и водач на листата на 30 МИР Петър Синджирлиев.

Откриването започна с химна на Шумен „От тука започва България“, след което думата бе дадена на председателя на ППРВО. Пред пълната зала Николай Малинов благодари за поканата и за неочаквано големия интерес. Сред аудиторията присъстваха интелектуалци, университетски преподаватели, учители, инженери, офицери от запаса и др. В експозето си той изложи основните моменти на предизборната платформа и мотивира мотото на кампанията „За България и с Русия в сърцето“. Специално внимание той отдели на геополитическата обстановка: „основният конфликт на света не е между лявото и дясното, а между Изтока и Запада“.

Петър Синждирлиев представи членовете на листата на 30 МИР и постави началото на дискусия. Основните въпроси, които най-много интересуваха присъстващите в залата, се отнасяха до членството на България в НАТО, до начинът на провеждане на референдум по важни въпроси, до формите за активно участие на държавата в икономиката. Специално внимание бе отделено на връзката на Партията с българската диаспора в чужбина.

Периодично имаше музикални паузи с изпълнение на руски песни. Публиката имаш еудоволствието да чуе и победителка в конкурса на НД Русофили „Пусть всегда будетсолнце!“

Срещата продължи по-дълго от очакваното (над час и половина) заради оживената дискусия, в която гражданите, дошли да подкрепят ПП "Русофили за възраждане на Отечеството" активно се включиха.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай