Кметът Ревански с ключово послание към Нинова

Всички политици трябва да проявите разум, за да има стабилност и сигурност в държавата, каза градоначалникът на Белица

Кметът Ревански с ключово послание към Нинова | StandartNews.com
  • Всички политици трябва да проявите разум, за да има стабилност и сигурност в държавата, каза градоначалникът на Белица

Кметът на община Белица – Радослав Ревански, посрещна днес в кабинета си лидера на БСП Корнелия Нинова, която е водач на листата на социалистите в Пиринско. Като истински джентълмен градоначалникът подари на своя гост красив букет от червени рози.

Двамата разговаряха по най-актуалните въпроси, които касаят развитието и на държавата, и на общините. Независимо че са от различни политически формации, Ревански и Нинова показаха, че над всичко трябва да е България и нейното по-добро бъдеще, предаде сайтът ilindenpres.bg.

„Депутатите в следващия парламент е нужно да са отговорни и да направят всичко възможно да съставят правителство в тази сложна геополитическа обстановка. Нека има повече позитивизъм, а основната линия на всички да е: Всичко за България! Стига с тези червени линии, които ни разделят. Народът е този, който решава кой да влезе в парламента. Затова е много важно да се стигне до съставяне на правителство”, подчерта кметът Радослав Ревански, който е от ДПС.

Той допълни, че Общините също очакват от държавата адекватно отношение и подкрепа, тъй като през изминалите 7 месеца това не се е случило. Само заедно – Общини, държава и граждани, можем да преминем успешно през тази тежка зима, която наближава, смята Ревански.

Кметът пожела успех на Нинова и я увери, че добрият диалог е ключът към успеха, сигурността и стабилността в България. След това лидерът на БСП проведе среща с партийния актив от община Белица.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай