Карадайъ свали картите! Новото начало

Голямо послание от Търговище

Карадайъ свали картите! Новото начало | StandartNews.com

ДПС има самочувствието да твърди, че нашите кандидати познават проблемите на хората и знаят как да ги решат. Това заяви лидерът на Движението Мустафа Карадайъ на предизборна среща в Търговище. В нея участваха тримата кандидати за кметове на общини в областта. ДПС издигна Алкан Хабил за кмет на Омуртаг, Хайредин Мехмедов – за кмет на Антоново и Гюнер Ашимов – за кмет на Опака. В срещата се включи и социалният експерт на ДПС д-р Хасан Адемов, предаде пресцентърът на ДПС.

Колегите казват и в Антоново, и в Опака, и в Омуртаг ще спечелим на първи тур с 57 %. Но това е малко. Нужно ни е поне огледалното число на 57 - 75 %, за да имаме убедителния резултат, с който да решаваме проблемите на хората, подчерта Карадайъ.

ДПС прави всичко възможно да има стабилност в държавата. Нямаме нужда от агресия, разделение, противопоставяне.  Ако това управление се раздели, отново ще се тръгне към противопоставяне. А днес  България и обществото нямат нужда от това, категоричен бе Карадайъ.

Ново начало е нужно за България. Какво означава това? Не да правим политика на всяка цена, чрез агресия, разделение и противопоставяне. А да се опитваме да правим политика чрез обединение, чрез конкуренция в полето за решаване на проблемите на хората. Това трябва да е новото начало, подчерта Карадайъ.

На тези избори ще избираме кметове на кметства, общински съветници и кметове на общини, но не само. На тези избори ние с нашия глас ще определим тежестта на ДПС и на национално ниво. Така ще имаме съответната тежест, която да ни позволява да претендираме за прякото участие в централната изпълнителна власт, посочи още Мустафа Карадайъ.

На тези избори тръгваме с 38 кметове, избрани на предишните избори от ДПС. Сега ще бъдат 57 кметове на общини, изрази увереността си Мустафа Карадайъ.   А преди първи тур имаме най-малко 57 кметове на кметства, които са вече избрани - като кмета на Крепча, който е единствен кандидат, посочи още лидерът на ДПС.

Но въпреки това всички един по един трябва да излязат да гласуват в Крепча, за да може кметът да е полезен при решаването на проблемите на хората, категоричен бе Мустафа Карадайъ. И обобщи: „След добре свършена работа ще имаме трима кметове - на Антоново, Опака и Омуртаг”.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай