Петък,

Карадайъ: Дойде време за ДПС. В 48-ото Народно събрание - 48 депутати

От: СТАНДАРТ -
1715
Карадайъ: Дойде време за ДПС. В 48-ото Народно събрание - 48 депутати
A
A
A

В кризисните времена, в които живеем, дойде време за майсторите в политиката. Дойде време за ДПС, защото е номер 1 вече 32 години. Това заяви председателят на ДПС Мустафа Карадайъ в с. Дагоново, община Белица, където Движението закри предизборната си програма с многохиляден митинг. Водач на благоевградската листа е Делян Пеевски. 

Когато ДПС участваше във властта, пак имаше кризи, но успяхме да върнем 16 милиарда дълг, да осигурим стабилност на икономиката с висок ръст и рекордни инвестиции. Сега сме свидетели на разруха в икономиката, галопираща инфлация и 40 милиарда дългове. Няма инвестиции, 500 000 българи напуснаха страната за 10 години, каза още Карадайъ.

"Когато участвахме във властта, разписахме и договорихме оперативните програми, за да има европейско финансиране за бизнеса, общините и хората. Сега нямаме нито План за възстановяване и устойчивост, нито оперативни програми.

Дагоново10

60 милиарда стоят на трупчетата в Брюксел заради некадърно управление, а само кметът на Белица има разписани проекти за 50 милиона, които не може да реализира", казалидерът на ДПС. И добави: Нито една партия не успя да разпише програмите, защото в ДПС е експертизата.

Настояваме за нов модел на управление, при който вместо лъжа в политиката ще има ясни цели и национални приоритети. А вместо омраза, разделение и противопоставяне, в политиката  ще има диалог и нормалност. ДПС има ясна програма, за да стабилизира държавата, защото имаме експертизата, опита и ключа за решението на проблемите на хората, общините и бизнеса, заяви председателят на Движението. Номер едно сме в българската политика, номер едно сме и в Белица. Затова от Благоевградско ще вкараме трима народни представители, като в 48-мото Народно събрание ще имаме 48 депутати, прогнозира Мустафа Карадайъ.

За мен е чест да съм днес тук. Това е най-готината листа с най-готините кандидати в цяла България - кандидатите на ДПС, заяви зам.-председателят на ДПС Халил Летифов, който е втори в благоевградската листа и водач на старозагорската.

Гора от светлини изгря в Дагоново, след като Халил Летифов призова хората да запалят фенерчетата на телефоните си и да вдигнат високо ръце.

Ние трябва да дадем светлина на България. Това се нарича заедност, уважаеми приятели, категоричен бе Летифов.

Страхотни сте! Само тази надежда ще оправи България. Вие сте № 1, защото сме заедно. Успешният модел на Дагоново и на Белица е заедността. Само нашата заедност ще пребори  омразата и разрухата, подчерта Халил Летифов.

А ние със светлината от вашите фенерчета ще подарим надежда на България на 2 октомври. Само сигурност и стабилност ще спасят страната ни, заяви зам.-председателят на ДПС.

За пореден път ДПС закрива предизборната си кампания в най-развиващата се община. Силно се надявам моделът на Белица да стане модел в цяла България, защото тук е столицата на заедността. Този модел сме го научили от почетния председател на ДПС - д-р Ахмед Доган, каза кметът на Белица Радослав Ревански.

Ние, кметовете, сме пряко засегнати от каскадата от кризи, в които живеем и повече от всякога имаме нужда от стабилно правителство. Само ДПС във властта може да осигури сигурност и стабилност в Родината ни, категоричен бе кметът.

ДПС знаят как да управляват с грижа за хората, умеят да носят отговорност и си обичат Родината, каза още Ревански като цитира думи на политици от различни партии, които са споделяли пред него. Не случайно сме в Дагоново, не случайно сме в Белица. Защото и Дагоново е № 1, и Белица е № 1, и кметът на общината Радослав Ревански е № 1, и листата е № 1, категоричен бе и социалният експерт на ДПС д-р Хасан Адемов.

Убеден съм, че на 2 октомври Дагоново, Белица и Благоевградска област ще дадат своя огромен принос ДПС отново да бъде в управлението на държавата. Без участие на ДПС във властта доказано нещата не се случват, обобщи Адемов. 


Всички новини от категория Избори.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com