Какво написа Карадайъ на младите в ДПС?

Лидерът на ДПС остави специално послание

Какво написа Карадайъ на младите в ДПС? | StandartNews.com

Бъдете най-подготвени. Развивайте се изпреварващо. Бъдете себе си. Бъдете № 1. Това пожела на младите хора в Бургас председателят на ДПС Мустафа Карадайъ. Повече от два часа той отговаря на въпросите им за икономиката, политиката, икономиката и изборите. Карадайъ залепи посланието си към младежите върху огромна единица, направена от тях, като символ на победата на ДПС на изборите.

Основният проблем на младия човек в България е реализацията, каза Карадайъ. И обясни, че ДПС трябва да е във властта, за да превърне с експертизата и опита си България в страна на възможностите за развитие на младите.

Председателят на ДПС разказа на младежите как още през 2016 година Движението записа в програмата си приоритетите, свързани със зелената икономика - чиста вода, чист въздух, чиста храна, чиста енергия. Пред 2020 г. това станаха приоритети на ЕС, който прие Зеления пакт.

Бургас13

Сега ЕС говори за продоволствена сигурност, ние казваме и независимост. Тази енергийна и продоволствена независимост и сигурност изведени като приоритети за държавата ние сме ги посочили още 2016 г., припомни Карадайъ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай