Илхан Кючюк: ДПС е партията с опит

Лидерът на европейските либерали на предизборна среща на ДПС във Севлиево

Илхан Кючюк: ДПС е партията с опит | StandartNews.com

Да дадем мощна подкрепа на младия Юсеин Вейселов, за да може със самочувствие и гордост да влезе в парламента и да вкара дневния ред на хората от Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в дневния ред на 49-тото Народно събрание. Това заяви лидерът на европейските либерали Илхан Кючюк на предизборна среща на ДПС във Севлиево. На нея присъстваха председателят на партията Мустафа Карадайъ, както и експертът по социална политика Хасан Адемов.

Ние нямаме право да изпускаме този шанс, да имаме народен представител, който с подкрепата на своите избиратели да може да участва в изграждането на стабилна и сигурна държава. Той знае проблемите на региона и ще работи за тяхното разрешаване, добави Кючюк и припомни, че когато ДПС е било в управлението, са били ремонтирани много пътища, улици, направени са водопровод и канализация в много от по-малките населени места. 

След това правителството на ГЕРБ и на "Продължаваме промяната" донесоха ли решение на проблемите в областта, които касаят избирателите на ДПС, попита Кючюк и даде отговора: Точно обратното, проблемите се задълбочиха, отношението към нас стана все по – неглижиращо, засили се и арогантността на политическите ни опоненти към ДПС, каза Илхан Кючюк.

Затова, нека с разум и отговорност да гласуваме. ДПС е партията, която винаги е давала и продължава да дава послания за диалог, за обединение. Това е партията с опит – местен, национален, европейски, има приятелите, които ни поддържат, каза още Илхан Кючюк.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай