Емил Димитров-син, партия МИР: Образованието и културата ще възродят България

Той е водач на листата на партия МИР за кандидати за народни представители в област Плевен

Емил Димитров-син, партия МИР: Образованието и културата ще възродят България | StandartNews.com

"МИР е единствената партия, която има ясна програма с пет конкретни приоритета, които ще изведат България от сегашната икономическа, социална, морална и духовна криза и ще превърнат страната в силна социална и индустриална държава с работеща икономика. Един от основните ми приоритети като кандидат за народен представител е България да заеме полагащото и се водещо място в културната дипломация и в най-желана и посещавана дестинация за културен туризъм“, това заяви Емил Димитров-син по време на среща с граждани в гр. Плевен. Той е водач на листата на партия МИР за кандидати за народни представители в област Плевен.

Синът на известния и обичан български певец, музикант и композитор Емил Димитров е водач на листата на партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) в родния град на баща си - Плевен. Той е един от учредителите на партия МИР, зам.-председател на партията, културен деец и общественик. Работил е в различни проекти в сферата на енергетиката, а в момента е член на управителния съвет на “Профон”.

„За нас в партия МИР всяка една политика трябва да се прави въз основа на експертизата, за това при нас тя стои на първо място, а след нея са политиките и политиците, които да реализират съответните експертни решения. Не случайно залагаме на качествено и достъпно образование, както и на социално-пазарното стопанство, което ще направи икономиката ни ефективна и работеща и развие истинска средна класа в България. За нас водещо остава връщането на морала и етиката в отношенията, както между хората и обществото като цяло, така и работата на институциите. Партия МИР поставя пред скоби образованието и културата, които трябва да са приоритет на всяко българско управление, защото именно те ще възродят България“, заяви по време на срещата с плевенчани Емил Димитров-син.

По времена срещата председателят на партия МИР Симеон Славчев подчерта, че партия МИР е успяла да привлече водещи експерти във всяка една сфера на обществено-икономическия, политическия и културния живот на България, което е гаранция за успех.

„Партия МИР предлага национален консенсус и обединение около пет приоритета, които ще изведат България от икономическата, здравната, политическата и моралната криза и ще направят българския народ проспериращ и щастлив. Петте приоритета са на първо място работеща и ефективна икономика, на второ място излизане от демографската криза и връщане на българите зад граница в родината. Третият приоритет е оползотворяването на всички природни дадености на България в сферата на туризма, селското стопанство и логистиката. Четвъртият приоритет е реформа в съдебната система и административна реформа чрез въвеждането на електронното правителство. Петият приоритет, който партия МИР предлага, е балансирана външна политика“, заяви пред плевенчани председателят на партия МИР Симеон Славчев.

Емил Димитров-син и Симеон Славчев призоваха плевенчани и всички български граждани да подкрепят партия МИР на предстоящите избори с номер 10.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай