Сряда,

БСП тръгна от Бургас. Самочувствието на Нинова

От: СТАНДАРТ -
3595
БСП тръгна от Бургас. Самочувствието на Нинова
A
A
A

БСП откри предизборната си кампания в Бургас. Лидерът на левицата Корнелия Нинова, заедно с хора от листите и симпатизанти на формацията, премина през центъра на града.

„За пръв път от много години имаме такова обновление в листите. 1/3 от кандидат-депутатите ни в страната са млади хора до 35 г. 46 от тях са млади момичета. Тръгваме на тези избори със самочувствие за добре свършена работа”, обясни Нинова.

„Готови сме с решения още от първия ден на следващия парламент. Най-големият проблем пред българския народ са цените, инфлацията, ниските доходи, бедността и неравенствата. Имаме програма, цялостна политика по доходи”, подчерта тя.

Нинова обясни, че ще започнат с най-важното. „Първото решение, което ще внесем в Народното събрание, ще бъде за замразяване на цената на газа. Решенията на БСП са изпълними и ние го доказахме зимата, когато замразихме цената на тока за домакинствата”, коментира още лидерът на партията.

Тя даде заявка, че БСП ще продължи със социалната политика, която определи като същността, лицето и сърцето на партията. И обясни, че те са „автентичните” борци срещу модела „ГЕРБ”.


Всички новини от категория Избори.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com