БСП тръгна от Бургас. Самочувствието на Нинова

Соцлидерката мина през центъра на града

БСП тръгна от Бургас. Самочувствието на Нинова | StandartNews.com

БСП откри предизборната си кампания в Бургас. Лидерът на левицата Корнелия Нинова, заедно с хора от листите и симпатизанти на формацията, премина през центъра на града.

„За пръв път от много години имаме такова обновление в листите. 1/3 от кандидат-депутатите ни в страната са млади хора до 35 г. 46 от тях са млади момичета. Тръгваме на тези избори със самочувствие за добре свършена работа”, обясни Нинова.

„Готови сме с решения още от първия ден на следващия парламент. Най-големият проблем пред българския народ са цените, инфлацията, ниските доходи, бедността и неравенствата. Имаме програма, цялостна политика по доходи”, подчерта тя.

Нинова обясни, че ще започнат с най-важното. „Първото решение, което ще внесем в Народното събрание, ще бъде за замразяване на цената на газа. Решенията на БСП са изпълними и ние го доказахме зимата, когато замразихме цената на тока за домакинствата”, коментира още лидерът на партията.

Тя даде заявка, че БСП ще продължи със социалната политика, която определи като същността, лицето и сърцето на партията. И обясни, че те са „автентичните” борци срещу модела „ГЕРБ”.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай