Вторник,

Борисов в атака, каза кога ще се пенсионира

От: Агенция Стандарт -
36481
Борисов в атака, каза кога ще се пенсионира
A
A
A

Обещал съм и ще си държа на обещанието - когато построим "Хемус", ще се пенсионирам! Но като гледам, 100 години ще изкарам! А сега трябва да победим ПП на изборите с голяма разлика. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща с избиратели в Силистра.

"Всички са ни мили, но българите са ни най-мили. Трябва да ги победим! Да ги победим с голяма разлика. Още няколко месеца държавата е в хаос и разруха. Аз самият вчера бях изумен колко ги е страх от нас. За съжаление, нищо не се надгради над нас, нито автомагистрала "Хемус", нито тази към Русе. Най-голямата гордост на Еконт-а и Кирил Петков беше да кажат, че спират пътя към Русе. Всичко приключи и парите похарчиха", посочи лидерът на ГЕРБ, предаде "Епицентър".

"Всеки ден на бензиностанцията и на магазина го виждате това, което трябва да ви кажа, но все пак имате възможност да сравнявате какво може да се случи. 2020 г. токът при възрастния Борисов - 75,63 лв. При младия Петков - 846,59 лв. Ние можем да върнем цената, минимум с 50-60% да не кажа и повече, защото въглищата са наши, енергетиците, електропреносната система, АЕЦ "Козлодуй", който в момента ви дава тока на 45 лв., а виждате какво става заради посредниците - близки на няколко човека", каза още Борисов


Всички новини от категория Избори.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com