Събота,

Борисов удари медиите на Прокопиев. Заканата: Иде генерална промяна

От: СТАНДАРТ -
2940
Борисов удари медиите на Прокопиев. Заканата: Иде генерална промяна
A
A
A

Иде генерална промяна. Тази закана към "Продължаваме промяната" и "Демократична България отправи лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов от Ямбол.

ВИЖ ОЩЕ: Сензационен обрат! Асен Василев поиска подкрепа от ГЕРБ

В поредната препълнена зала Борисов заяви: "Ние водим с 10-15% пред ПП, няма да подкрепим тяхно правителство! Без ГЕРБ стабилно управление няма!"

ПП-ДБ са на олигархията, на НЕКСО, и искат ние да ги подкрепим. Няма да стане, отсече лидерът на ГЕРБ.

Борисов укори медиите, че мълчат за проблемите на страната по времето на Петков.

„Залите са ми пълни, затова се събраха 7 партии да се мъчат да ме победят и пак може да не успеят да го направят“, каза Борисов.

„От всеки храст сега изкачат мигранти. Пълно е с гащи и боклуци по горите. Вие мълчите обаче, но слушате този Рашков, с глупостите, които говори. Магнитски го говорите една година, а Доклада на департамента на САЩ, все едно го потопихте“, продължи с укорите си той към медиите.

„Медиите на олигарха Прокопиев са направили „страхотно“ интервю с интересни и странни въпроси. Видите ли ПП и ДБ и всички там зелени и пембени, които са заедно, независимо от резултата на вота, ние трябвало да ги подкрепим, без да участваме, защото те са богоизбраните. Те са на олигархията хората, на "Нексо", на тези, които нарушават закона за изборите“, каза лидерът на ГЕРБ.

Той огласи, че Корнелия Нинова и Костадин Костадинов са му писали писма, с които го призовават да прати свои наблюдатели в „Информационно обслужване“, защото може да има злоупотреба на изборите. Борисов прочете писмата и обясни, че ще се присъедини към тях и ще им прати на свой ред писмо, но и не само:

„Чудя се как Костов вчера каза, че ПП ще бият на изборите с поне 5%. Явно има информация, която е изтекла. Пак всичко се налива в общото от машините. Там при тях няма никакъв контрол. И ние ще поискаме да имаме IT - специалист в "Информационно обслужване", както искат БСП и "Възраждане". Искаме прозрачност", каза Борисов.


Всички новини от категория Избори.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com